Smetišnice, zaradi katerih boste vzljubili pometanje

Čistilni pripomoček, ki smo ga doslej skrivali v omarah in kotih, v soju žarometov stopa v ospredje. Le od kdaj so smetišnice postale tako dizajnerske? Enostavno nas že pogled nanje pritegne k pometanju!

Kljub robotskim sesalnikom in raznim čudežnim krpam, ki nič ne obožujejo bolj kot čiščenje tal, so smetišnice še vedno pripomoček, brez katerega ne gre. Bolj kot karkoli drugega so uporabne za hitro pobiranje drobtinic pod pomivalnim koritom in kuhinjsko delovno površino, vendar jim doslej morda res nismo posvečali kakšne posebne pozornosti. No, vsaj dokler jih v roke niso vzeli oblikovalci in iz njih naredili resnično lep pripomoček, s čimer so mu seveda dvignili tudi ceno.

Ročno narejene iz bukovega lesa ali iz sijočega nerjavečega jekla, iz plastike, ki se upogiba, kakor želimo, in tako pobere tudi smeti iz najteže dostopnejših kotov, trikotne, okrogle in pravokotne, z izredno visokim ročajem, da se nam ni treba sklanjati … Kaj bi naštevali, poglejte si jih raje v galeriji in si predstavljajte, kako z veseljem bi jih poprijeli v roke. 

Foto: Pinterest

Prejšnji članekAtelje Šivic: romanca z lesom in estetsko dovršenostjo
Naslednji članekBrezžični ročni sesalnik: eleganten in lahek
Avatar photo
Novinarka in prevajalka, v prostem času pa športnica in knjižni molj. Stalno je na lovu za novostmi s področja bivanja, pri čemer jo najbolj navdušujejo kombinacije naravnih materialov in modernih tehnologij. Če bi morala izbrati en sam kos pohištva, ki bi ga lahko vzela s seboj na neobljudeni otok, bi bil to knjižni regal.
Subscribe
Notify of
0 komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje