V Spodnji Šiški, tik ob Celovški cesti, sta zrasli dve zlati stolpnici, ki sta svojevrstni rekorderki. Pri svojih 85 metrih višine se namreč ponašata z nazivom najvišjega stanovanjskega objekta v Sloveniji, stanovanja v višjih nadstropjih pa zlahka ovekovečimo še z lento najlepših razgledov, saj ponujajo panoramsko sliko na velik del glavnega mesta.

Investitorji so stolpnici poimenovali Spektra, imata po 21 nadstropij, v obeh pa je 214 svetlih stanovanj različnih velikosti – od garsonjer velikosti 22 m2 do treh- in štirisobnih stanovanj s 114 m2, ki imajo še lastne lože ali atrije.

Vse bivalne enote so opremljene z vrhunsko tehnologijo ogrevanja, klimatizacijo in prezračevanjem, imajo visoke strope in steklene zunanje stene, ki odpirajo razglede na Ljubljano, Kamniško-Savinjske Alpe in Karavanke ter tako stanovalcem zagotavljajo izjemno udobje.

Spektra je zanimiva zaradi svoje lokacije, saj se nahaja ob Celovški cesti, ki je ena glavnih ljubljanskih vpadnic proti središču Ljubljane, blizu nakupovalnega središča Aleja ter parka Tivoli in Šišenskega hriba, ki sta priljubljeni rekreacijski točki.

Medtem ko so manjša stanovanja idealna izbira za pare in ljudi, ki imajo raje življenje v ednini, so zlasti 3- in 4-sobna stanovanja popolna za urbane družine. Prostorne spalnice ponujajo sproščeno okolje za počitek, svetli dnevni prostori pa so srce druženja vsake družine.

Med stolpnicama, na strehi poslovno-trgovskega dela kompleksa, je še zasebni park, ki ponuja miren prostor za počitek ter je dovolj velik za druženja in piknike na zelenih površinah sredi urbanega središča. Dodatna prednost pa je tudi fitnes, ki je v kompleksu samem in je 24/7 namenjen izključno stanovalcem.

Več o bivanju v najvišjih stanovanjskih stolpnicah v Sloveniji najdete na spektra.si.

Povpraševanje za 3- in 4-sobna stanovanja pa lahko pošljite na info@spektra.si.

Sponzorirana vsebina