Opremljanje doma je včasih prava nočna mora. Lahko vas omejujejo majhni prostori, poševne stene, netipično oblikovane sobe, po vrhu pa še plitka denarnica. Tako se znajdete v začaranem krogu, iz katerega ne vidite izhoda. Vaše stanovanje pa še vedno golo. Vendar tovrstne težave lahko mirno postavite na stran, le k pravemu ponudniku pohištva se je treba obrniti. Opremljanje je lahko zabavno, kreativno, pravi užitek – pravzaprav čisto preprosto!

Podjetje IZI mobili se lahko pohvali s pestro paleto pohištva za vse prostore, od garderob, spalnic, kuhinj, otroških in mladinskih sob do pisarn in kopalnic. Najbolj ponosni pa so na svoj program vgradnih omar, pohištva po meri in omarnih postelj, s čimer so se predstavili tudi na nedavnem sejmu Dom v Ljubljani. Njihove rešitve so zares inovativne in pohištvo nadvse imenitno, saj sledi svetovnim smernicam, zato niti ne čudi, da imajo iz dneva v dan več zadovoljnih strank. Kaj vse s podpisom IZI mobili je vredno vaše pozornosti? Zanesljivo naslednje:

Garderobne omare

Garderobne omare IZI mobili zaradi svoje izjemne prilagodljivosti omogočajo optimalen izkoristek prostora. Sestavljene so iz najboljših komponent, njihova notranjost pa je prilagodljiva, kar pomeni, da imate skoraj neskončno svobodo pri izbiri različnih polic, predalov, garderobnih dvigal, košar, skritih predalov, obešal in ostalih elementov, ki sestavljajo moderno garderobno omaro.

Omare tudi ne poznajo posebnih prostorskih omejitev, kot so ogrevalne cevi, mansardne stene in stikala, saj njihovi mojstri tovrstne omejitve upoštevajo pri načrtovanju, izdelavi in montaži.

Masivno pohištvo iz recikliranega smrekovega lesa

Tovrstno pohištvo pričara občutek domačnosti s pridihom sodobnosti. V dom prinese naravo, toplino in dobro počutje. Zelo popularno je v Avstriji, kar nekaj kosov pa si lahko ogledate tudi v salonu IZI mobili v Mengšu.

Omarne postelje

Niso redki primeri, ko imate premalo prostora za ležišče bodisi zase ali za goste. V tem primeru so omarne ali dvižne posteljne idealna rešitev, saj lahko isti prostor izkoristite za več namenov.
Postelje so opremljene z dvižnim mehanizmom, ki omogoča res enostavno ravnanje ter nekaj, kar do sedaj ni bilo mogoče pri tovrstnih rešitvah – posteljnina ostane na svojem mestu tudi pri zloženi postelji!

Posebnost takšne dvižne postelje je ta, da lahko nočno ležišče v dnevnem času z lahkoto skrijete v omaro, na mestu, kjer je bila prej postelja, pa ostane pisalna miza ali pa stilsko oblikovana sedežna garnitura.

Kopalniške rešitve

Prostoru, ki je intimne narave in v katerem preživite kar nekaj časa, je velikokrat namenjena majhna površina. A pri IZI mobili so poskrbeli za kopalniške rešitve tudi za takšne primere. Ob načrtovanju pohištva v kopalnici njihovi strokovnjaki izkoristijo razpoložljiv prostor od tal pa vse do stropa, tako da so večje stvari pospravljene na policah, manjše pa v predalih.

Poleg tega izdelajo elemente iz posebej skrbno obdelanih, kakovostnih materialov, odpornih na vlago, ki se ji v kopalnici ni mogoče izogniti. Na voljo so različni barvni dekorji, pa tudi kombinacije z masivnimi lepljenimi ploščami, kamnom in steklom.

Kuhinje po meri

Tudi če imate težave z opremljanjem kuhinje, vam IZI mobili priskoči na pomoč. Zagotovijo vam rešitve za težko dostopne kote, ergonomsko vgradnjo aparatov in drugih elementov ter velike delovne površine za popolno kuharsko izkušnjo. Poleg tega pa še okovje vrhunske kakovosti, predale s tihim zapiranjem ali s servo motorji.

Model kuhinje z matiranimi temno sivimi ličnicami, delovnim pultom v videzu naravnega lesa ter jedilno mizo iz staranega lesa, bo pri marsikomu porodil misel o malce drugačni kuhinji, kot ste jih navajeni iz prodajnih letakov.

Za še več ponudbe IZI mobili pa se oglasite v njihovem salonu v Mengšu ali Mariboru ter pobrskajte po njihovi spletni strani. Če vas pot zanese v Avstrijo, pa lahko obiščete tudi njihova salona na Dunaju.