Dom je prostor, kjer se počutite varne in uživate v udobju, ki vam ga omogočajo tudi številni gospodinjski aparati za pomoč pri kuhanju, pospravljanju, negi oblačil … Opravljajo ključno delo, zato kupite takšne, ki so preizkušeni na dolgo življenjsko dobo in imajo tudi druge nepogrešljive vrline. Poglejte, kaj je pri izboru potrebno imeti v mislih.

Cena

Zagotovo ste najprej pomislili na ceno. Pri nakupu seveda ne smete zanemariti razpoložljivega družinskega proračuna, nikakor pa ne naredite standardne napake, da veliko zapravite za slab izdelek. Raje izberite zaupanja vredno znamko in ste lahko prepričani, da boste dobili tudi vrhunski aparat.

Nasvet: Če imate na voljo več primerljivih izdelkov, preverite še izkušnje uporabnikov, ki vam bodo najbolj zanesljivo povedali, kako se določen parat izkaže v praksi.  

Energetska učinkovitost

Poraba energije je danes pomemben podatek o tem, kako učinkovit je določen gospodinjski aparat in vsi strokovnjaki seveda svetujejo, da kupite energetsko najbolj varčnega, če želite čim več prihraniti pri položnicah in skrbeti tudi za okolje. Izberite izdelek podjetja, ki je sinonim za izjemne rezultate pri minimalni porabi energije, naj bo na področju nege vašega perila, talnih oblog in posode kot tudi za raznolika kulinarična doživetja pri kuhanju in peki. Takšno energetsko varčna opremo boste prepoznali tudi po tem, da po vsem svetu dosega prva mesta na najbolj priznanih testih gospodinjskih aparatov.

Dizajn

Dober okus se začne z dizajnom. Strinjamo se Oscarjem Wildom, ki je trdil, da je dober okus povsem preprost: človek se mora zadovoljiti samo z najboljšim, zato je pomembno, da aparat izpolnjuje vaše estetske standarde in se po obliki, barvi in zunanjosti tudi na ta način lepo vključi v vaš dom. Zato nasvet: čiste oblike in brezčasna eleganca so vedno najboljša odločitev. Oboje lahko najdete tukaj, kjer so vam na voljo izdelki različnih harmoničnih oblikovnih linij in barvnih svetov, ki se ne glede na slog opreme doma lahko prilagodijo in zlijejo z vašimi potrebami.

Udobje

Naj gre za klasičen vrtljivi gumb, nevsiljive senzorske tipke ali visoko odzivni prikazovalnik na dotik … Izberite aparat, ki ga je mogoče upravljati preprosto, zabavno in predvsem na daljavo. Takšnega tako v kuhinji kot pri pranju perila odlikujejo tudi številni udobni in zanesljivi avtomatskimi programi, ki zagotavljajo odličen končni rezultat.

Servis

Nenazadnje ne pozabite na servis. Kupite aparat pri podjetju, kjer boste deležni prednostne obravnave, če bo z njim karkoli narobe. Preverite torej, da bo servisna služba hitra in učinkovita. Najbolj primerna je gotovo takšna, ki je bila že izbrana za najboljšo v svoji panogi in vam nudi tudi individualne napotke za uporabo aparata.

Kakovost, ki postavlja nova merila

Kljub veliki ponudbi gospodinjskih aparatov na trgu pa v resnici med njimi ni težko najti posebej izstopajočega. Vse omenjene vrline so se namreč združile v znamki Miele, za katero že več kot 100 let velja, da se na Miele lahko zanesete, saj vas njihovi aparati nikoli ne pustijo na cedilu. Kot edini proizvajalec v panogi testira svoje izdelke na do 20 let življenjske dobe, zato se je dobro prijel tudi moto »enkrat Miele, vedno Miele«. Mielejeve stranke po vsem svetu ostajajo zveste blagovni znamki Miele in jo priporočajo tudi drugim. Tudi za prihodnost vam obljubljajo, da ne bodo sklepali kompromisov pri zanesljivosti in dolgi življenjski dobi njihovih aparatov.

Omeniti pa velja še to, da je Miele trajnostno podjetje, član trajnostne organizacije UN Global Compact in podpisnik pobude »Charta der Vielfalt« (listina za raznolikost). S trajnostno naravnanostjo se zavezuje k razvijanju in ohranjanju novih delovnih mest, skrbi za svoje zaposlene, lokalno skupnost in kupce, skrbno ravna z naravnimi viri ter ohranja habitat. Vsekakor je sinonim za kakovost, ki postavlja nova merila.

Mielejevo vodilo se že od ustanovitve podjetja leta 1899 glasi »Immer besser«. To pomeni, da si prizadevajo za to, da bi bili »vedno boljši« od drugih ponudnikov in hkrati »vedno boljši«, kot so že.

Več: www.miele.si

Sponzorirana vsebina