Nakup pohištva se v teh digitalnih časih zdi kot mala malica. V brskalnik vtipkamo naše želje, izbiro potrdimo v eni od spletnih trgovin, naročimo in čakamo. A tisto, kar smo izbrali na daljavo, ne da bi se na primer mize, postelje, omare … prej dotaknili, preverili dejansko barvo in materiale, je dostikrat veliko razočaranje. Zato pri pohištvu bolj kot kot pri čemerkoli drugem velja, da ga je najbolje izbrati v salonu, kjer se lahko prepričamo o dejanski kakovosti. Na Rudniku v Ljubljani (v trgovskem centru E.Leclerc) je Alples za vas odprl moderen salon, v katerem ponujajo pohištvo za ureditev celotnega stanovanja.

Salon Alples na Rudniku (v TC E.Leclerc) je novost na pohištvenem področju v Sloveniji. Novost v več pogledih zato, ker niso pripravili le široke ponudbe pohištva za vsak okus in slog, ampak s svojo strokovno ekipo in svetovalci znajo reševati tudi težave, ki se po navadi pojavijo pri opremljanju ali osveževanju doma. Svetujejo, narišejo, izdelajo, po potrebi prilagodijo dimenzije, zmontirajo in predvsem poskrbijo, da noben prostor ne ostane prazen. S pohištvom Alples lahko vsakemu prostoru posebej vlijejo značaj in toplino, s tem pa – kot se glasi tudi njihovo geslo – stanovanje postane dom.

Oprema od predsobe do spalnice

Podjetje Alples je znano po tem, da proizvaja vso opremo, ki jo potrebuje prazna nepremičnina. V salonu na Rudniku v Ljubljani so tako razstavljeni:

  • Kuhinje: Ne glede na to, ali želite moderno ali klasično kuhinjo, velika ponudba barv in obdelav omogoča, da boste izbrali kuhinjo vaših sanj. 
  • Dnevne sobe: Moderna dnevna soba Prizma v barvnih kombinacijah bele in oreha ter peščene in oreha omogoča tako klasične kot moderne postavitve. Seveda pa lahko z elementi za kuhinjo opremite tudi dnevno sobo ali jedilnico v en odprt prostor. Tako bo skupni prostor deloval enotno in usklajeno.
  • Spalnice: Med njimi najdete tudi najnovejšo Magnet, ki prinaša zaobljene brezčasne oblike in zaščito pred sevanjem med spanjem.
  • Otroške in mladinske sobe: Namenjene so tako najmlajšim kot malo starejšim otrokom in mladostnikom. Primerne so za učenje in preživljanje prostega časa. Sobe so narejene po meri, z inovativno zaščito proti sevanju, možna je velika izbira barv in ročajev.
  • Predsobe: Uporabne in prostorne garderobne omare s klasičnimi ali drsnimi vrati ter dopolnjene z obešalnimi stenami in ogledali.
  • Vgradne omare: Izdelujejo jih po meri, z njimi pa lahko rešite marsikatero prostorsko težavo. Izbirati je mogoče med drsnimi in klasičnimi vrati. Z njimi boste dosegli popoln izkoristek. Pri izdelavi po meri praktično ni omejitve.

V salonu je prikazana vgradna omara višine 3m, ki popolnoma izkoristi prostor od stene do stene in od tal do stropa.

  • Najnovejši Alplesov prodajni izdelek pa so tudi kakovostne vzmetnice alpDREAM, s katerimi lahko dopolnite svojo spalnico in ki ustrezajo najvišjim kriterijem za dobro spanje.

Kakovostno, trajno, družbeno odgovorno

Vse našteto Alplesovo pohištvo izpolnjuje najvišje kriterije glede kakovosti, varnosti in prijaznosti do narave. Je iz naravnega lesa, ki ima nizek ogljični odtis in je obnovljiv material, proizvedeno je s pomočjo zelene energije (sončna elektrarna) ter je plod 68 letnih izkušenj. Prednost pohištva Alples je sestavljivost in prilagodljivost, kar pomeni, da vam omogoča s kombiniranjem različnih elementov prostorsko izkoristiti prostor, četudi majhen. Predvsem pa lahko s pohištvom Alples ustvarite dom v vsakem slogu: lahko je klasičen, podeželski, moderen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je svetel, temen, v različnih kombinacijah ali pa v več barvah. Izbirate lahko med številnimi različnimi lesenimi dekorji, barvami, ročaji, elementi, materiali in slogi. Vedno se najde rešitev po vašem okusu.

Strokovno svetovanje

Ker za ustvarjanje novega doma potrebujete več kot le pohištvo in sanje, pa so za piko na i v novem salonu Alples na Rudniku v Ljubljani zaposleni tudi vrhunski svetovalci. Ti vam svetujejo in izdelajo 3D-izrise, predvsem pa znajo vaše sanje spremeniti v resničnost. Na posvet z njimi se lahko prijavite celo na daljavo, še bolje pa bo, da se oglasite v salonu Alples v TC E.Leclerc na Jurčkovi cesti 225, kjer lahko pričakujete prijetno nakupovalno-svetovalno izkušnjo, in sicer vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 21. uro. Vabljeni!

Sponzorirana vsebina