Eksperimentalni studio Prehod na Smledniški cesti v Kranju nudi edinstveno izkustvo luksuznega vrtnega pohištva, kjer boste lahko preko pogovora s strokovnjaki in arhitekti načrtovali svoj vsakodnevni zasluženi oddih na vrtu ali terasi.

Salon Prehod ponuja vrtno pohištvo za vse ljubitelje luksuza, ki se v prostem času radi obkrožajo z estetskimi, ekskluzivnimi in kvalitetnimi predmeti. V Prehodu boste našli široko izbiro vrtnih garnitur, letnih kuhinj in ležalnikov, ki vam bodo omogočali udoben in velikih užitkov poln življenjski slog.

V salonu imajo dolgoletne izkušnje z opremljanjem bivalnih vrtov, saj že dvajset let zastopajo luksuzne blagovne znamke za vrtno pohištvo, kot so Dedon, Royal Botania, Gloster, Tribu in Atelier Vierkant. Poleg pohištva pa lahko najdete tudi široko ponudbo lesa za terase in vrtne kuhinje.

Celostna izkušnja luksuznega bivanja

Izkušnja, ki jo doživimo z obiskom salona, je celostna: trendovski artikli se med seboj dopolnjujejo v celoto, ki že nakazuje posebno atmosfero in karakter vaše nove zunanje ureditve. Vrtne garniture so dopolnjene s ponudbo vrtnih kuhinj, luči, ležalnikov, senčnikov, pa vaz, cvetličnih korit, ogledal in manjše kuhinjske opreme; celostne ureditve pa so predstavljene na raznolikih zunanjih talnih oblogah, preprogah ter obložene z mehkimi odejami iz kašmirja.

V salonu vam poleg svetovanja pri nakupu nudijo tudi pomoč arhitekta, ki vam preko analiz stanja ponudi rešitev vaših težav ter skupaj z vami celostno zasnuje vaše bivalni ambient.

V Salonu Prehod so vam na voljo kvalitetni materiali in izdelki, ki kot nasprotje množične potrošnje stojijo kot upravičen in trajen nakup, ki vam bo zagotavljal celodnevni užitek.

V salonu so vam na voljo vsakodnevno od torka do petka od 9:00 do 19:00 ter v soboto od 9:00 do 13:00. Še pred obiskom pa se lahko o ponudbi prepričate preko 360° posnetkov. Vljudno vabljeni!

Več na: prehod.si

360° ogled

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA