Intuicija je nekaj, kar nikoli ne bi pričakovali od kopalniških elementov. Pa vendar obstaja ogledalo, ki se lahko pohvali s to sposobnostjo zaznavanja. Imenuje se Geberit ONE in je poleg še treh izdelkov znamke Geberit prejemnik prestižne nagrade iF DESIGN AWARD 2021.

Ogledalna omarica Geberit ONE s funkcijo ComfortLight navdušuje s svojim inovativnim konceptom osvetlitve. Ogledalo namreč ponuja popolnoma prilagojeno osvetlitev ob vsakem delu dneva in ob vseh dejavnostih v kopalnici. Osvetlitev lahko upravljate intuitivno, zasnovana pa je tako, da odlično osvetli območje ogledala, umivalnika ter preostalega dela kopalnice s štirimi svetlobnimi viri, vgrajenimi v omarico, pri tem pa ne slepi uporabnika. Prav tako osvetli območje umivalnika in armature, hkrati pa dahne prostoru živahen in na videz večji prostor.

Kvalitete omarice so prepoznali tudi žiranti na iF DESIGN AWARD 2021 ter ji podelili prestižno mednarodno nagrado. To so si nadalje prislužili še trije drugi izdelki Geberit, in sicer breznivojska pršna plošča Olona, novi umivalniki in kopalniško pohištvo Geberit ONE ter kopalniška serija Geberit iCon.

Breznivojska pršna plošča je privlačnega dizajna in iz visokokakovostnih materialov.

Pršna plošča Olona

Breznivojska pršna plošča Olona je žirijo prepričala tako z oblikovalsko zasnovo kot tudi s funkcionalnostjo. To odlično dokazuje minimalistična zasnova odtoka. Pokrov odtoka je obdan s tankim kromiranim obročem, s katerim daje videz lebdenja. Voda odteka pod tankim srebrnim robom v odtok. Posebna pršna površina nudi zaščito pred zdrsom, saj ustreza drugemu najstrožjemu protizdrsnemu razredu B. Ob tem pa tudi inštalaterjem predstavlja prednost hitra in zanesljiva namestitev pršne plošče, zahvaljujoč prefinjeni sistemski tehnologiji in integriranemu tesnilnemu flisu.

Geberit ponuja umivalnike in omarice za umivalnike v različnih velikostih in sedmih različnih barvah.

Umivalniki in kopalniško pohištvo Geberit ONE

Leta 2021 sta bila razširjena oblika in obseg ponudbe pohištva za kopalniško serijo Geberit ONE. Žirijo je še posebej navdušila modularna zasnova, ki zagotavlja svobodo oblikovanja in uporabniku omogoča, da sestavi kopalnico, ki je popolnoma prilagojena njegovim potrebam. Serija je prejela pohvale tudi zaradi posebnih funkcij, ki zadevajo čistočo in optimiziranost prostora. Z novimi razširitvami je sedaj umivalnik osrednji element v kopalnici. Posamezni sestavni deli – umivalnik in kopalniško pohištvo – so popolnoma usklajeni in jih je mogoče kombinirati na različne načine.

Leta 2021 je kopalniška serija Geberit iCon dobila nov, svež dizajn ter dodatno keramiko in pohištvo.

Serija kopalnic iCon

Priljubljena serija kopalnic Geberit iCon vse od leta 2009 predstavlja sodobni dizajn s čistimi linijami v višjem delu srednjega cenovnega razreda. Zaradi velike razširitve ponudbe in celovite posodobitve zasnove si je serija prislužila četrto letošnjo nagrado iF DESIGN AWARD 2021. Ne glede na velikost kopalnice serija iCon vedno ponuja pravo rešitev s svojo široko paleto kopalniške keramike in kopalniškega pohištva. Med zadnjo revizijo pohištvenega koncepta je bila posebna pozornost namenjena optimizaciji prostora za shranjevanje.

Pri nas že lahko preizkusite novo pršno ploščo Geberit Olona. Ostali nagrajeni izdelki bodo na našem trgu na voljo naslednje leto.

Več: GEBERIT

Sponzorirana vsebina