Včasih potrebujete malce več motivacije, da se zjutraj odpravite v pisarno. Če kava s sodelavci ni dovolj, lahko morda pomagajo pisarniški pripomočki, ki vas čakajo na mizi. Imenitni seti lončkov za svinčnike, luknjačev, spenjalnikov in posodic za sponke bodo takoj osvojili vaš pogled in vam polepšali dan. Obenem vas takšni lično izbrani pripomočki nehote tudi prisilijo, da okoli njih vzdržujete pospravljeno in čisto pisalno mizo. Ni kaj, lepi, praktični in vsestransko uporabni so!

Strokovnjaki že dlje časa opozarjajo, da je vpliv delovnega okolja močno povezan s kreativnostjo in zadovoljstvom. Zato svojo pisarno opremite lično in ji s pomočjo pisarniških pripomočkov dajte posebno noto.

Betonski komplet

Za delovne prostore, opremljene v industrijskem slogu z veliko recikliranega lesa in kovinskimi detajli, si izberite betonski set pripomočkov. Tega je zasnoval Magnis Pettersen za Areaware, obsega pa lonček za svinčnike, držalo za lepilni trak in manjšo posodico za drobnarije.

Iz delcev školjk

Če želite med delom misliti na plažo in morje, obstaja bolj sofisticiran način, kot so spominki iz zadnjega dopusta, razstavljeni po pisarni. Namesto tega si raje omislite elegantne pisarniške pripomočke, ki so narejeni iz lesnih kompozitov in ročno pritrjenih delcev abalon školjk. Dostopno v verigah Neiman Marcus.

Nakit za vašo mizo (izpod prstov svetovno priznane slovenske oblikovalke)

Lara Bohinc, sicer svetovno priznana oblikovalka nakita, ki živi in dela v Londonu, je v zadnjih letih zajadrala tudi v svet oblikovanja pohištva in dodatkov za dom. Tako je v sodelovanju s švedskim podjetjem Skultuna oblikovala set pisarniških pripomočkov, ki so dosti več kot le to. So okras, so statement in so mala nagrada za trdo delo.

Vse v eni škatli

Moderna, luksuzna škatla, polna nujnih pisarniških pripomočkov s pridihom ženstvenosti. Notri najdete pisala, sponke, lepilne papirčke in še več drugega. Najbolj bi se podala v pisarno Instagram blogerke. S podpisom Kate Spade.

Črtasto

Za vse, ki bi radi v pisarno vnesli svež, poletni duh. Črtasti set zajema držalo za časopise in papirje, lonček za pisala in pladenj. Odlično bi se podal na moderno belo pisalno mizo.

Enobarvno

Da pisalna miza ne bo preveč kričeča in v vzorcih, ki so med seboj skregani, potem je izbira preprosta: enobarvni pisarniški pripomočki. Izberite odtenek, ki se sicer ujema z vašim pohištvom ali določenimi elementi v prostoru (talne, stenske obloge, zavese …).

Več možnosti postavitve

Če imate manjšo pisalno mize, potem veste, kako dobrodošel je vsak dodatni centimeter prostora. Verjetno si tudi ne morete privoščiti veliko dodatkov na mizi, zato poskrbite za najosnovnejše. Na primer iz serije Kesito. Ima samo tri dele diamantne oblike, ki jih lahko sestavite po želji, tudi v šest-kotnik. Vanje lahko odlagate svinčnike, vizitke, sponke …

Z orehovega ali javorovega lesa

Leseni namizni pripomočki se podajo v vsako pisarno, naj bo moderna ali tradicionalno zasnovana. Set Grovemade iz orehovega lesa se lahko pohvali z ergonomskimi oblikami in širokim spektrom uporabe. Zajema tudi podstavek za monitor, podstavek za zapestje, držalo mobilnega telefona … Enaka kolekcija je na voljo tudi v javorovem lesu.

Več kot le maketa

Mala silikonska maketa mesta, ki je navdih našla v Manhattanu, je lahko zelo uporabna tudi v pisarni. Kot namizni organizator je primerna zlasti za držanje dokumentov, kuvert, map, časopisov. Na voljo pri Seletti v modri, roza in sivi barvi.

Fotografije: Pinterest