Temperatura vztrajno narašča in kmalu bo ozračje segreto na 30 stopinj in več. Takrat se bodo vaši prijetni domovi spremenili v savne, vi pa iskali načine, kako bi se ohladili. Mrzla limonada je slaba pomoč, tudi sladoled ne zaleže, šele s klimatsko napravo, ki jo ima po statističnih podatkih že vsak tretji dom, je hlajenje res učinkovito. In če še niste med lastniki klimatske naprave, je priložnost zdaj. S klimatsko napravo lahko prostor ohladite, v prehodnih obdobjih se z njo lahko grejete, hkrati pa sodobna klimatska naprava, kot je MITSUBISHI ELECTRIC model MSZ-LN, predstavlja tudi estetski dodatek doma.

»Stenska klimatska naprava MITSUBISHI ELECTRIC model MSZ-LN je edinstvena klimatska naprava na trgu, tako na pogled kot funkcijsko,« pravijo pri podjetju Vitanest, kjer so zastopniki za vrhunske hladilne sisteme. Edinstvena je namreč kar zaradi petih lastnosti in funkcij, ki bodo v nakup prepričale še tako nejeverne Tomaže.

  • Oblikovanje, ki je veliko več kot le estetika

Ohišje notranje enote je ravnih linij in v posebnih lesketajočih se barvah, kar pritegne pozornost in pričara doživetje razkošja, sam material pa zagotavlja enak videz skozi celo življenjsko dobo naprave. Vitalne dele notranje enote ščiti nano premaz, ki preprečuje nalaganje prahu in podaljša življenjsko dobo. Dobavljiva je v štirih barvnih odtenkih: bela, biserno bela, oniks črna in rubinasto rdeča.  

  • Najvišja energijska učinkovitost in varčno delovanje

Modela hladilne moči 2,5 kW in 3,5 kW se uvrščata v energijski razred A+++, najvišji razred energijske učinkovitosti. Inverterska tehnologija, izmenjevalnik toplote z veliko površino izmenjave in infrardeči senzor, ki zaznava prisotnosti oseb v prostoru pripomorejo k tako visoki učinkovitosti in varčnemu delovanju. S pomočjo infrardečega senzorja naprava zazna gibanje ljudi in glede na to prilagaja ter usmerja zračni tok. Dvojne lamele zrak avtomatsko usmerijo na pravo mesto ob pravem času.

  • Filtrirni sistem 

Filter Plasma Quad omogoča nevtralizacijo prašnih delcev (do PM 2.5) ter virusov in bakterij.

  • Enostavno upravljanje, tudi na daljavo  

Klimatsko napravo je mogoče upravljati in kontrolirati na daljavo, prek daljinskega upravljalnika ali prek oblaka MELCloud.

  • Ne le hlajenje, tudi ogrevanje pri izjemno nizkih zimskih temperaturah

V seriji modelov MSZ-LN so tudi taki, ki kot edini vir ogrevanja prostore učinkovito ogrevajo tudi pozimi, saj ogrevajo tudi do – 25 °Celzija zunanje temperature.  

Vas zanima edinstvena klimatska naprava na trgu, s katero bodo vaši prostori videti še lepši, bivalno udobje pa bistveno izboljšano? Za podrobne informacije o dobavi in mreži monterjev pokličite Vitanestove strokovnjake na brezplačno številko 080 1959 ali kliknite na njihovo spletno stran.

 Sponzorirana vsebina