Bogdan Kronovšek, direktor podjetja KRONOTERM, je prejemnik laskavega naziva gospodarstvenik Štajerske 2023, ki ga podeljuje časopisno podjetje Večer.

To priznanje ni le odraz osebnega in strokovnega uspeha Bogdana Kronovška, temveč tudi priznanje za podjetje kot celoto. Njegova predanost, prodornost, vztrajnost in izvirnost so postavili visoke standarde v industriji toplotnih črpalk ter omogočili nenehen razvoj in rast podjetja, ki se lahko pohvali z izjemnimi rezultati. Energetsko učinkovite toplotne črpalke KRONOTERM so namreč znane po vsem svetu; v tujino jih prodajo kar tri petine, pri čemer v prihodnje pričakujejo še večje povpraševanje zaradi evropskega prehoda na obnovljive vire energije.

Bogdan Kronovšek je ob tej priložnosti izrazil svojo hvaležnost, povedal je, da mu opravljati vlogo direktorja podjetja KRONOTERM pomeni izjemno čast in nepopisno veselje. Še posebno pa je ponosen na svoje sodelavce, saj skupaj ustvarjajo čudovite zgodbe inovativnih rešitev in produktov, ki jih ponujajo trgu.   

Gospodarstveniku Štajerske 2023 iskreno čestitamo tudi TV Ambienti!