Nazorjeva 12, 1000 Ljubljana
Telefon: 051 489 000
E-poštal: [email protected]
Spletna stran: www.habitare.si

Predstavitev ekipe

Habitare smo specialisti za notranjo arhitekturo in notranjo opremo. Za nas je bivanje užitek. Naročnikom pomagamo ustvariti funkcionalne in brezčasno lepe prostore.

Naša prednost je tudi celostna storitev, saj sodelujemo strokovnjaki s področja arhitekture, krajinske arhitekture in izvajalci.

Misel, ki nas navdihuje

Užitek je treba jemati resno. “Charles Eames”

Naše storitve

– oblikovanje interierja
– arhitektura objekta
– izvedba in inženiring
– krajinska arhitektura

Storitve izvajamo v Sloveniji in na Mediteranu.

Prejete nagrade

Imenovani za ene izmed najboljših interieristov v Ljubljani – Luxxu design living

Lidija Rutar
Sandi Jeram

Penthouse
Penthouse v Kranju, ki družini nudi vse, kar bi jim sicer nudila hiša: zasebnost, stik z naravo in obilico prostora. Več na povezavi

Stanovanje, Kostanjevica na Krki
Domačen interier v hiši petčlanske družine. V izčiščenem prostoru vsak korak spremlja bogata naravna zgodba. Več na povezavi

Apartma na sončni strani Alp
Uredili smo interier manjšega počitniškega apartmaja. Nad obstoječim stropom se je ob odprtju ponudil dodaten prostor za galerijo, ki je s seboj prinesla novo dimenzijo, svetlobo in poglede.

Hiša s pogledom na Ljubljanski grad
Za naročnika smo izvedli projekt notranje arhitekture, saj smo na novo določili zasnovo prostorov – razporeditev in postavitev sten.

Vila v Istri
Počitniška vila petnajst kilometrov od morja je zrasla pred nekaj leti. Za gradnjo smo uporabljali večinoma le stare istrske materiale, medtem ko notranja oprema temelji na mešanici modernega in tradicionalnega

 

Ilirija – Since 1908
Poslovni prostor slovenskega kozmetičnega podjetja. Lahkotnost in svežino poudarja svetloba, ki prehaja v osrednji del prek vseh strani.