Včasih je težko opisati, zakaj se v nekem bivališču ne počutite najbolje. Morda je to zaradi lokacije, ki vam ne ustreza, slaba osvetljenost in prezračenost prostorov prav tako učinkujeta zadušljivo, ali pa je kriva neustrezna razporeditev in izbira pohištva. Tega se dotikate in uporabljate vsak dan in če ne opravlja svoje naloge, kot bi bilo treba, je nezadovoljstvo tu. Kaj ko bi svoje stanovanje enkrat za vselej spremenili v dom dobrega počutja in pozitivne energije? Nič lažjega, s pravim pohištvom je mogoče vse!

Zgodb, kako so ljudje na novo zaživeli, ko so zamenjali pohištvo ali spremenili njegovo razporeditev, je nič koliko. Mojca in Brane Benedičič iz Železnikov sta denimo naredila spremembo samo pri kuhinji, pa se jima je čez noč vse zdelo drugače, predvsem veliko boljše. »Želela sva si kvalitetno, podeželsko, domačo kuhinjo, ki bo imela dolgo življenjsko dobo. Prva misel je bila, da obiščeva salon Alples v Železnikih in si ogledava njihovo ponudbo kuhinj. V salonu sva se takoj zagledala v kuhinjo Trento. To je bila ljubezen na prvi pogled,« pripoveduje Mojca, ki je ob novi kuhinji dobila občutek pravega doma. Zdaj se včasih samo usede in jo gleda z občudovanjem. »Vsa družina je vesela v njej in tudi prijatelje rada povabiva,« pravi zadovoljno.

Ja, že en sam prostor, opremljen po meri, lahko stanovanje povsem spremeni, še idealneje pa bi bilo v dom, kjer se res počutite sproščeni in vam je udobno, spremeniti celo stanovanje. Pri Alplesu, slovenskem proizvajalcu kakovostnega pohištva, s preko 60-letno tradicijo in 18 tisoč zadovoljnimi strankami letno, o tem izzivu razmišljajo vsakodnevno. Zato se vedno pogosteje lotevajo projektov, kjer s svojimi linijami pohištva za kuhinje, predsobe, dnevne sobe, spalnice in otroške sobe opremljajo kompletne hiše, stanovanja, hotelske komplekse in druge počitniške nastanitve … Lansko leto so tako opremili vzorčna stanovanja v večstanovanjski stolpnici Peca v Ljubljani. Z ekipo strokovnih sodelavcev in arhitektov ter z veliko zmogljivostjo lastne proizvodnje so naredili načrte opreme ter proizvedli, dostavili in zmontirali vse pohištvo, ki je brezčasnega dizajna, na voljo v različnejših barvnih kombinacijah, funkcionalno, predvsem pa z dolgim rokom trajanja. Za kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo so na primer izbrali program Plana, glavna spalnica je Arabeska, mladinska soba Center, medtem ko so v predsobo postavili klasične vgradne omare v beli barvi in s push odpiranjem.

V tako opremljenih stanovanjih se danes stanovalci počutijo domače, prijetno, povezano, kar se tiče pohištva pa so lahko tudi povsem brezskrbni. Pri Alplesu namreč na svoje izdelke ponuja garancijo, njihovi programi pohištva se med seboj tudi dopolnjujejo, tako da vsakdo lahko kadarkoli postavitve pohištva enostavno spremeni, zamenja in tako dom znova prikroji svojim novim potrebam.

Če si tudi vi želite svoje stanovanje ali hišo spremeniti v dom, torej ni več dvomov, kam se je najbolje obrniti po nasvet. V Alplesu vam zagotavljajo celovito storitev in kompletno opremo za vašo nepremičnino na enem mestu. Z naročilom njihovega pohištva boste podprli slovensko gospodarstvo, predvsem pa večje naročilo pohištva pomeni za vas tudi prihranek. Kajti, saj veste: če kupite več, na koncu plačate manj!

TUKAJ preverite, zakaj se je najbolje odločiti za Alples.

Sponzorirana vsebina