Precej Slovencev še vedno prisega na prezračevanje z večkrat dnevnim odpiranjem oken, kot so to počele naše babice. A v zadnjih štiridesetih letih sta tako znanje kot tehnologija na vseh področjih eksponentno napredovala. Danes vemo, da zgolj prezračevanje ni dovolj, četudi je zelo pogosto in temeljito. Zato bi vam tudi vaša babica svetovala, da ne mecite denarja skozi okno, stopite v korak s časom in si s kakovostnimi decentralnimi prezračevalnimi sistemi zagotovite zdravo bivalno okolje ob nižjih stroških.

V Lunosu vam v posebni akciji Prezračimo Slovenijo zagotavljajo do 40 % popusta na vse elemente prezračevalnega sistema Lunos (Lunos e2, pametno krmiljenje i-Vent in ventilatorske enote Silvento). Prezračujte pametno in učinkovito ter brez toplotnih izgub!

Prezračevalni sistem vs. odpiranje oken

Decentralni prezračevalni sistem v primerjavi s klasičnim zračenjem z odpiranjem oken deluje 24 ur na dan in 7 dni v tednu, tako da je zrak v stanovanju svež podnevi in ponoči, s čimer v prostorih nepretrgano in učinkovito odpravljamo odvečno vlago, plesen in slabe vonjave ter s tem poskrbimo za zdravo bivalno okolje. V primerjavi s klasičnim odpiranjem oken prezračevalni sistem prihrani do 30 % energije.

Klik! In vaš dom je poln svežega zraka!

Ključna odlika pametne prezračevalne enote i-Vent, ki si jo v akciji Prezračimo Slovenijo lahko zagotovite 40 % ceneje, je upravljanje s pomočjo mobilne aplikacije, ki je kompatibilna s sistemoma Android in iOS. Tako lahko hitro in preprosto na daljavo določite temperaturo in stopnjo prezračevanja za vsak prostor posebej. Prezračevalni enoti je priložen tudi priročen daljinec, s katerim spreminjamo hitrosti oz. intenzivnosti prehajanja zraka itd.

Glavne prednosti prezračevalnega sistema i-Vent, zaradi katerih je ta že v prvem letu prodaje postal pravi hit med zahtevnimi kupci tako v Sloveniji kot po svetu, so poleg upravljanja prek aplikacije še:

  • izjemno preprosta vgradnja, brez večjih posegov v stanovanje,
  • primeren je za starejše hiše in stanovanja ali novogradnje,
  • preprosto in poceni vzdrževanje,
  • varčevanje z energijo,
  • tiho delovanje,
  • izredno majhna poraba energije pri delovanju,
  • brez prepiha zaradi prepišnega varovala in omejitve volumna zračnega pretoka,
  • trajni filtri, pralni pod tekočo vodo,
  • izberete lahko filtre proti alergijam.

Prezračimo Slovenijo do konca aprila

Ker se v podjetju Lunos zavedajo, da je odločitev za vgradnjo prezračevalnega sistema odločitev za zdravo in kakovostno življenjsko okolje, so stopili še korak naprej in pripravili akcijo Prezračimo Slovenijo, v kateri do konca aprila zagotavljajo do 40 % popusta ob nakupu vseh elementov prezračevalnega sistema Lunos (Lunos e2, pametno krmiljenje i-Vent in ventilatorske enote Silvento). Poleg popusta vam v sodelovanju z Leanpay omogočajo tudi plačilo na obroke. Akcija velja od 1. 3. do 30. 4. 2023.

Priznanja doma in po svetu

Da so prezračevalni sistemi Lunos vredni zaupanja in preizkušeni, ve že več kot 100 tisoč Slovenk in Slovencev. Navsezadnje gre za izdelke, ki prihajajo iz zanesljivega in stabilnega podjetja, ki se je tudi letos znašlo na lestvici FT 1000. To je lestvica 1000 najhitreje rastočih podjetij stare celine, ki jih vsako leto (tokrat že sedmič zapored) objavi časopis Financial Times. Lunos se je letos znašel na 740. mestu, kar 16 mest višje kot lani.

Na slovenskih tleh pa je Lunosov trud prepoznal časopis Dnevnik, ki je podjetje znova uvrstil med finaliste projekta Zlata nit, izbora najboljših zaposlovalcev v Sloveniji.

»To je veliko priznanje za podjetje Lunos, s katerim še dodatno utrjujemo svojo vizijo: Postati vodilni partner vseh, ki želijo zase in za naslednje generacije zagotoviti varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja,« je ob vseh teh dosežkih povedal direktor podjetja Milan Kuster.

Sponzorirana vsebina