22. in 23. septembra so v Madridu podeljevali nagrade WQC - World Quality Commitment Awards, nagrade za zavezanost kakovosti in odličnosti. TOP 100 najboljših podjetij na svetu izbirajo med podjetji iz kar 187 držav na svetu. Med dobitniki nagrade je tudi Lunos Slovenija d.o.o.

Lunos Slovenija d.o.o. je mlado in ambiciozno podjetje, ki je trenutno na slovenskem trgu edini ponudnik vrhunskega prezračevalnega sistema LUNOS, ki so ga sicer razvili v Nemčiji.

Vse se je začelo s prezračevalnim zidakom, ki je kot pasivni prezračevalni sistem skrbel za odsotnost vlage v shrambah; kmalu pa je podjetje Lunos postalo eno najbolj znanih proizvajalcev stanovanjskih prezračevalnih sistemov. Z uporabo zelo trpežnih kompatibilnih komponent in ugodnih rešitev so v bivanjskih objektih dosegli znatno izboljšano mikroklimo in primerne pogoje za zdravo gradbeno substanco brez vlage.

Danes lahko ta enkraten proizvod najdemo tudi na slovenskem trgu, kamor ga je pripeljal direktor podjetja Lunos d.o.o., Milan Kuster, ki aktivno zagovarja ustvarjanje varne, ekonomične in zdrave kulture bivanja za vse generacije.

Direktor podjetja Lunos, Milan Kuster, univ. dipl. ing.

Da je podjetje resnično na pravi poti, dokazujejo številne nagrade – German Design Award 2018 kot najprestižnejša med njimi, na primer -, podjetje pa je ta teden slavilo tudi v Madridu, ko so prejeli še nagrado za zavezanost kvaliteti, World Quality Commitment Award, ki jo podelijo izbranim stotim podjetjem iz celega sveta.

Fotografije: Lunos Slovenija