Kupci kopalniške opreme smo vse bolj zahtevni, želimo si različnih možnosti pri oblikovanju kopalnice. Pogosto gre pri tem tudi za odtenke, ki morajo biti med seboj popolnoma usklajeni. In aktivirne tipke za stranišča Geberit nam to omogočajo; zdaj so na voljo v novih, trendovskih kovinskih barvah.

Različne kombinacije

Prav aktivirna tipka za stranišče kopalnici postavi »piko na i« in razvaja s funkcijami za udobje. Seveda pa naj bo usklajena tudi z izgledom kopalnice. Priljubljeni aktivirni tipki iz Geberitove družine Sigma50 in Sigma21 bosta od 1. aprila na voljo v novi paleti visokokakovostnih materialov, plošče in gumbe lahko kombiniramo na različne načine in tako najdemo ravno pravšnjo rešitev za našo sanjsko kopalnico.

So vam bolj všeč podolgovati ukrivljeni gumbi ali krogi? Nas navdušuje oboje!

Pravi odtenek

Geberitovo aktivirno tipko Sigma50 prepoznamo po podolgovatih ukrivljenih gumbih, krogi pa so značilni za tipko Sigma21. Obe sta prava paša za oči in odslej na voljo tudi v novih odtenkih: priljubljene kovinske barve medenine, kromirane, rdečega zlata in črnega kroma, ki se odlično vključujejo v različna kopalniška okolja. Vse kovinske površine imajo dodan premaz za enostavnejše čiščenje “easy to clean”.

Od naravnega do industrijskega

Seveda pa nismo omejeni samo na izbiro kovinskih ali plastičnih aktivirnih tipk. Področje materialov za aktivirne tipke se je razširilo tudi z različicami betona, skrilavca in lesa. Betonske različice so primerne tako za ljubitelje shabby chick sloga kot vseh drugih stilov, svetlo siv ton se namreč ujema z mnogimi poslikavami sten in ploščic. Enako velja za naravne materiale skrilavca Mustang in lesa ameriškega oreha, katerih edinstveni vzorci delujejo kamnito-robustno ali zemeljsko-toplo.

Mimogrede: aktivirne tipke Sigma50 in Sigma21 lahko uporabimo z modulom Geberit Duofresh za odstranjevanje neprijetnjih vonjav. Ta zagotavlja vedno svež zrak in ima tudi nočno orientacijsko osvetlitev ter predal za čistilne tablete za splakovalne kotličke.

Foto: Geberit