Zlata boniteta odličnosti za Lunos

Ali ste vedeli, da je v Sloveniji manj kot 15 % podjetij, ki dosegajo nadpovprečno kakovost poslovanja?

0

Med podjetja, ki dosegajo nadpovprečno kakovost poslovanja spada tudi podjetje Lunos. To je potrdilo tudi podjetje Dun & Bradstreet, ki je v začetku oktobra na Brdu pri Kranju organiziralo dogodek, na katerem so najuspešnejšim podjetjem podelili certifikate poslovne odličnosti.

Lunos je prejel certifikat zlate odličnosti, iz rok organizatorjev pa ga je sprejel njihov član uprave, dr. Samo Peter Medved. Zlata bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored.

S prejetjem tega certifikata so ponovno dokazali, da so zaupanja vredno podjetje in zanesljiv poslovni partner, ki posluje kakovostno in dobičkonosno. Ta certifikat ni le potrditev za preteklo dobro delo, ampak tudi odlična spodbuda za naprej.

Lunos prezračevalni sistemi od zdaj še dostopnejši

Sicer pa lahko njihovo odličnost preizkusite kar sami in to z enostavnim obročnim nakupom. Od konca novembra 2022 so namreč prezračevalni sistemi Lunos naprodaj pod še posebej ugodnimi pogoji. V sodelovanju s storitvami Leanpay vam omogočajo plačilo na do kar 84 obrokov. Ta preprost in inovativen način obročnega nakupovanja ne zahteva obiska banke in papirne dokumentacije. Z njegovo pomočjo boste lahko prej in preprosteje poskrbeli za svež zrak in boljše bivalne pogoje v svojem domu. Več informacij vas čaka tukaj.

Prejšnji članekTop 10 montažnih hiš leta 2022
Naslednji članek»Iracionalna obsedenost Slovencev z lastništvom obstaja, a ni razlog, temveč posledica stanovanjskih razmer«
Avatar photo
V televizijski oddaji Ambienti se pogovarjamo o lepih prostorih, zanimivih detajlih, navdihujočih vrtovih in sodobnih tehnologijah gradnje.
0 komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje