Miza C vam bo olajšala delo s kavča ali ležalnika

Če bi morali izbrati en kos pohištva, ki simbolizira življenje v moderno opremljenem stanovanju, bi bila to klubska mizica C. Je majhna, praktična, enostavna za premikanje in ima vse kakovosti, ki jih cenite na omejeni kvadraturi. In da ne pozabimo še ene velike prednosti: če kakšen dan delate od doma, lahko po zaslugi mizice C, ravno pravšnje za prenosnik, naloge opravite kar s kavča.

Vir: Caoscreo

Priročna miza C je vrsta klubske mize, oblikovane tako, da tvori črko C. Kadar ni v uporabi, jo zaradi oblike okvirja lahko potisnete čisto ob kavč in tako umaknete s poti, vendar bo to v resnici malokrat, saj je nadvse praktična. Istočasno lahko opravlja vse funkcije klasične klubske mize (odlagalna površina za daljinske upravljalnike, časopise …), po drugi strani pa lahko nanjo namestite računalnik in že imate pisarno v objemu kavča. Ali pa jo postavite ob posteljo v spalnici, kjer bo odlično nadomeščala nočno omarico.

Ker je mizica C na voljo v številnih oblikah (okrogle, oglate, trikotne) in materialih (lesene, plastične, kovinske, betonske, kamnite ali v kombinacijah več materialov) ni težko najti takšne po vašem okusu. Mi smo poiskali nekaj najlepših od proizvajalcev širom sveta.

Prejšnji članekGlavne naloge fasade: nudi ugodje, varnost in estetiko
Naslednji članekNa obisku pri Katji Bidovec in Arneju Hodaliču
blank
Novinarka in prevajalka, v prostem času pa športnica in knjižni molj. Stalno je na lovu za novostmi s področja bivanja, pri čemer jo najbolj navdušujejo kombinacije naravnih materialov in modernih tehnologij. Če bi morala izbrati en sam kos pohištva, ki bi ga lahko vzela s seboj na neobljudeni otok, bi bil to knjižni regal.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite svoj komentar
Vpišite svoje ime

VARNOSTNA KODA *