V podjetju Žakelj ne počivajo, pač pa vsak trenutek razmišljajo, kako bi še nadgradili svoje proizvode in snujejo nove. Tako so nedavno predstavili novo kolekcijo oblazinjenega pohištva Linden. Kolekcijo je zanje zasnoval oblikovalski studio iz Kranja Grupo H, multidisciplinarni studio za arhitekturo,  krajinsko arhitekturo in produktni design. In že po prvih vtisih sodeč lahko zatrdimo: program Linden je sodoben, usmerjen v prihodnost, istočasno pa univerzalen, tako da je zanimiv danes in čez 20 let.

Kolekcija Linden obsega vse od zof za predprostore in avle, udobne fotelje, ki jih lahko uporabljamo v zasebnih in privatnih prostorih, estetsko oblikovane kavče, različne tabureje in mizice, postelje z vzglavnimi stranicami ter kavč z ležiščem. Prednost kolekcije Linden je, da se vsi produkti med seboj lepo dopolnjujejo in jih lahko poljubno kombiniramo med sabo.

Oblikovno je linija pohištva zelo čista in enostavna. Prijetna na videz in otip, izdelajo pa jo lahko povsem po naših željah: v tkanini, mikrotkanini, različnih kakovostnih in cenovnih razredih. Tudi dimenzijsko lahko elemente poljubno prilagodijo.

Kolekcijo Linden sestavljajo:

DAVIS – Fotelj Davis zaznamuje močan karakter. Linije so enostavne in čiste, lahko bi rekli, da se oblikovno uvršča med retro predstavnike.

LOGAN – Modularna sedežna garnitura. Elemente lahko me seboj poljubno kombiniramo. Sestavimo lahko L postavitev ali postavitev, kjer je možno sedeti na obeh straneh. Sedežna garnitura Logan omogoča neskončno kombinacij, primerna pa je za avle, poslovne prostore in tudi za privatna stanovanja.

BELMONT – Zofa Belmont izraža eleganco in toplino. S svojimi elegantnimi oblikami lepo zapolni bivalni prostor.

ALLEY – Kolekcija taburejev in mizic, ki jih lahko vključimo zraven vsake sedežne garniture.

PLANO – Postelje in vzglavne končnice, ki se dimenzijsko prilagajajo našim potrebam.

CLARK – Kavč, ki preseneti s posteljno funkcijo, saj navzven deluje kot izredno lep kos oblazinjenega pohištva. Velikost ležišča lahko izbiramo: vse od širine 80 pa do 160 cm. V kavču je že vključena 14 cm visoka vzmetnica.

Več o programu LINDEN si lahko preberete na www.linden.si, na FB in na instagramu.

Fotografije: Žakelj