Obdobje koronavirusne bolezni spreminja nakupovalne navade in tako se vse večkrat namesto v fizično trgovino raje odpravimo v virtualno. Tudi tam namreč dobimo vse, kar potrebujemo za kakovosten počitek in udobno spanje.

Želite odlično spati? Potrebujete higienične, toplejše in zračnejše dodatke za spanje? Morda potrebujete nekaj, da bo spalnica v popolni barvni harmoniji in po zadnjem trendu? Spalni center Maremico vam vse to ponuja tako v svojem salonu v ljubljanskih Črnučah kot tudi v spletni prodajalni www.maremico.si. Izbor ležišč in spalnih dodatkov je pester, zato se za vsakogar kaj najde. Ekskluzivne izdelke, ki so pritegnili našo pozornost, predstavljamo v nadaljevanju:

Glavno poslanstvo ekipe Maremica je snovanje, izdelava in prodaja ležišč za zdravo in udobno spanje, glede na potrebe in želje prav vsakega izmed nas. To jim izvrstno uspeva z vodnimi posteljami Lectus in ležišči Leticia, ki jih izdelujejo po meri in so popolno nasprotje serijsko izdelanim ležiščem. Zadnja leta pa s posteljami BoxSpring uresničujejo tudi želje po unikatnem in dovršenem posteljnim oblazinjenjem in spalnem udobju. 

Vzglavnik Leticia je inovativni vzglavnik, ki nas je navdušil, saj mu lahko po svoji potrebi in želji nastavite naklon, višino in trdoto. Spoznajte ga!

Kakovostne rjuhe Bella Donna nemški proizvajalec poimenuje kar »njeno visočanstvo«. Kot sami pravijo gre za rjuhe, ki trajajo. Uporabnike navdušujejo s svojimi intenzivnimi barvnimi odtenki (kar 54 jih je!), mehkobo, gostim tkanjem in odličnim prileganjem ležišču.

Posteljnina: Ker pri Maremicu podpirajo slovensko znanje in natančno izdelavo, so v svojo ponudbo vključili izdelke znanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke. Pestra izbira odej, vzglavnikov in posteljnine bo zadovoljila še tako visoke zahteve po kvaliteti.

Toper Anti-Refluks je še ena njihova inovacija, ki bo razveselila vse, ki zaradi težav z refluksom potrebujete dodatno podporo zgornjega dela telesa.

Blazina za spanje na boku My7 združuje vzglavnik in podporo pri spanju na boku. Veliko vas je, ki si med spanjem za podporo ali razbremenitev kolkov in kolen običajno »po domače« pomagate z dodatnim vzglavnikom ali odejo. Z blazino My7 to ne bo več potrebno. Ko ne spite, jo enostavno prepognite in uporabite za branje ali sproščanje.

Podpirajte slovensko!

Celotna ekipa Spalnega centra Maremico verjame, da imamo Slovenci ogromno znanja, sami na primer znanje in izkušnje na področju udobnega in zdravega spanja nabirajo že vse od leta 1994. Rezultati so več kot zgovorni – ekipa Maremico skrbi za lastno proizvodnjo ležišč, postelj, vzglavnikov in v svoj nabor izdelkov vključuje tudi izdelke drugih slovenskih proizvajalcev, ki prav tako prisegajo na kvaliteto in zadovoljstvo kupca.

Znanje domačih strokovnjakov in lokalna izdelava sta zagotovilo za dober spanec, zato vam ne bo žal, če se boste oglasili v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah ali pa kliknili v spletno trgovino www.maremico.si in v udobju svojega doma pobrskajte med izdelki za udobno spanje in čudovit izgled spalnice.