Vas čakajo novi projekti? Gradite, načrtujete ali prenavljate? Potem sejmi za dom vsekakor morajo biti na vašem seznamu obiska vrednih dogodkov. Na takšnih sejmih lahko pridete v stik z različnimi proizvajalci, izkoristite sejemske ugodnosti in se seznanite s številnimi novostmi. Če v kratkem načrtujete nakup novih vrat za svojo nepremičnino, pa obiščite letošnji sejem DOM in poiščite Hörmannovo »hiško«.

Razstavni prostor podjetja Hörmann bo kot na vsakem sejmu do zdaj opremljen z najsodobnejšimi vrati za vsak prostor hiše. Na ogled bodo različni modeli garažnihvhodnih in notranjih (sobnih) vrat, ki jih odlikujejo moderen dizajn, visoka nemška kakovost in odlična stopnja varnosti za dom.

Individualno svetovanje

Na razstavnem prostoru vam bodo njihovi strokovnjaki za vrata predstavili celotno ponudbo vrat Hörmann, vam svetovali in pomagali pri izbiri vrat, ki bodo najbolj ustrezala vašim potrebam, željam in pričakovanjem. Dogovorite se lahko tudi za individualno arhitekturno svetovanje glede izbire in umestitve vrat v vaš objekt.

Če boste termin rezervirali vnaprej, vas bo na razstavnem prostoru pričakala arhitektka Mirela Mlinar Ravenščak, ki bo na voljo le vam. Prisluhnila bo vašim potrebam in željam ter proučila vaše tlorise oz. načrte objekta. Na podlagi strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj vam bo nato svetovala, katera vrata iz ponudbe vrat Hörmann bi bila v vašem primeru najboljša izbira in kam bi jih bilo smiselno vgraditi, da bodo usklajena z vašim okusom in tudi nepremičnino.

»Vrata kot pomemben del ambienta, v katerem bivamo, naj bi bila uporabniku pisana na kožo ne samo v estetskem, ampak tudi funkcionalnem pomenu. Na srečo ima Hörmann pestro izbiro vrat za vse namene in potrebe, ki lahko zadovoljijo slehernega kupca ali zahtevnega arhitekta,« meni strokovnjakinja in doda, da so vsa Hörmannova vrata narejena iz najboljših materialov, trajnostno preizkušena in certificirana.

Arhitektka Mirela Mlinar Ravenščak.

Trendi

Predstavniki Hörmanna na sejmu ne bodo pozabili predstaviti številnih novosti in trendov, ki veljajo v svetu vrat. Tu govorimo na primer o temnih barvnih odtenkih, kot so antracitno siva vrata, vrata v imitaciji betona in lesa. Prav tako so visoka moda ročaji in kljuke v črni barvi, pri notranjih vratih svilnato mat površina, ki je odlično odporna proti prstnim odtisom, zelo popularno pa je postalo tudi mešanje različnih slogov pri vratih.

»V času današnjih trendov so kombinacije slogov dovoljene in celo zaželene, tako da ni nujno, da v podeželsko hišo vgradimo tipično podeželska vrata, ta so lahko popolnoma moderna in kupcu ponujajo vse udobje sodobnih vrat. Enako je v obratnem primeru, lahko smo drzni in v popolnoma moderen ambient vgradimo rustikalna vrata, ki so po videzu rustikalna in hkrati sodobna zaradi sodobne tehnologije izdelave. Pomembno je, da pri takšnih odločitvah najdemo pravo kombinacijo, za kar je dobro povprašati oblikovalca interierja ali arhitekta. Z vrati lahko dosledno sledimo slogu hiše, ki se v takšnem primeru zlijejo z zunanjostjo ali notranjostjo,« meni Mirela Mlinar Ravenščak.

Če želite o vratih Hörmann izvedeti iz prve roke še veliko več, obiščite sejem DOM med 22. in 26. marcem 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Hörmannovo hiško najdete v Hali A1.

Sponzorirana vsebina