Ste za vašo novo hišo že izbrali kritino? Kaj pa za prenovo vikenda? Se odločate med določenimi tipi kritin in vas zanimajo novosti in trendi? Kaj pa kakovost in vzdržljivost?

To je le nekaj vprašanj, ki pestijo mnoge, saj je dandanes ponudba strešnih kritin na slovenskem trgu res velika. Dejstvo pa je, da je strešna kritina zaključek vsake hiše in naložba za dolgo obdobje, saj varuje pred različnimi vremenskimi vplivi in mora biti zato odporna in kakovostna.

Če na zgornja vprašanja še nimate odgovora in če želite, da bo vaša nova streha tudi lepa, imamo za vas namig: priložnost dajte novi vlaknocementni kritini STRUCTA, ki jo proizvaja domače podjetje Eternit Slovenija.

Strešne plošče Structa so popolnoma nov izdelek, začetek proizvodnje sega v lansko poletje. Izdelane so iz vlaknocementa, ki je naraven material in ima odlične mehanske lastnosti. Čeprav so nove strešne plošče Structa na trgu popolna novost, pa so izdelane po proizvodnem postopku, ki je preizkušen že vrsto.  

Nova oblika = stara, dobra kakovost

Nova Structa navdušuje s svojo tekočo geometrijo, trdnostjo in vzdržljivostjo. Medsebojni preplet valov in ravnine ustvarjata eleganten in strukturiran videz strehe, ki se lepo vključuje tako v okolje urbanih središč kot podeželja. Zahvaljujoč velikemu formatu plošč je Structo mogoče hitro in ekonomično namestiti, plošče pa ustrezajo sodobnim arhitekturnim zahtevam in skoraj vsem oblikam strehe ter za strešne naklone od 11° dalje.

Nove strešne plošče Structa se odlikujejo v:

  • trdnosti in trajnosti
  • barvni obstojnosti
  • paro-propustnosti
  • negorljivosti
  • odpornosti proti različnim vremenskim razmeram
  • prilagojenosti visokim arhitekturnim zahtevam
  • visoki estetiki
  • enostavni in hitri montaži
Hiša z vlaknocementno streho zagotavlja varno zaščito pred vremenskimi in drugimi vplivi, ugodno bivalno klimo ter ureditev videza stavbe in okolice za dolgo obdobje brez nepotrebnih vzdrževalnih stroškov.

Premišljena strešna rešitev

Vsaka strešna plošča Structa je na strešno konstrukcijo pritrjena dvakrat, zato je izjemno odporna proti nevihtam. Poleg tega ima visoko nosilnost, je zmrzlinsko odporna, vodo nepropustna, ognjevarna ter zagotavlja udobno domačnost ter varčnost pri vzdrževanju objekta.

Zaradi nizke mase je Structa idealna rešitev tudi pri obnovi starejših ostrešij, ker ne zahteva predelave strešne konstrukcije. 

Domača proizvodnja

Podjetje Eternit Slovenija že več kot 20 let proizvaja vlaknocementno strešno kritino Valovitka® ter trži tudi ostale vlaknocementne izdelke Swisspearl (ravno kritino, fasadne plošče, cvetlična korita, vrtno pohištvo). Nova strešna kritina Structa se proizvaja v Anhovem, po podobnem postopku, kot vse ostale vlaknocementne plošče. Dolga življenjska doba, trajnost in vsestranskost Structe, kot tudi vseh ostalih izdelkov Swisspearl, so v prvi vrsti odvisni od materiala in njegovih odličnih mehanskih lastnosti in dolgoletnih izkušenj vlaknocementne proizvodnje.

Nova strešna plošče Structa je na voljo v 6 naravnih barvah – za popolno ujemanje z vašim individualnim slogom.

Sponzorirana vsebina