Harvey Norman je odprl vrata popolnoma prenovljene trgovine v tretjem največjem slovenskem mestu. Prenova celjske poslovalnice je potekala po najvišjih standardih z namenom, da se zagotovi povsem nova nakupovalna izkušnja, kjer boste obiskovalci izkusili čutno doživetje ob nakupovanju. Bogato ponudbo izdelkov si boste lahko ogledali, občutili in jih tudi preizkusili.

Najnovejša v vrsti prenov

Za to prenovo so se v avstralskem podjetju, ki je na slovenskih tleh prisotno že od leta 2002, odločili, ker so želeli svetovni koncept interaktivne izkušnje nakupovanja približati tudi evropskim kupcem. Harvey Norman je namreč prvo tovrstno trgovino odprl konec leta 2015 v Singapurskem centru Millenia Walk. Danes pa se z enako idejno zasnovo lahko pohvali tudi trgovina v Celju, ki je v svoji ponudbi povsem prilagojena potrebam sodobnega načina življenja.

Trgovina omogoča interaktiven sprehod skozi oddelek zabavne tehnologije, kjer imate obiskovalci možnost občudovati vrhunsko sliko na najbolj tehnološko dovršenih LCD ter QLED ter povsem novih laserskih televizorjih in mini projektorjih.

Na oddelku računalništva lahko preverite, kako v praksi delujejo najnovejši prenosniki, tablice ali telefoni in druge naprave za pametni dom, medtem ko vam spalnični oddelek ponuja ogled in preizkušanje vrhunskih ležišč in predvsem električnih postelj, ki predstavljajo prihodnost spanja.

Oddelek pohištva vam bo postregel z udobjem oblikovalsko dovršenih sedežnih garnitur in okusno ter estetsko dekoracijo za dom in vrt.

Na oddelku kuhinj boste priča vsestranski dovršenosti kuhinj Veneta Cucine, nikakor pa ne gre zamuditi niti ogleda sodobnih gospodinjskih pomočnikov, ki so prava izbira za vsako moderno gospodinjstvo in lažje življenje.

Otvoritev prenovljene celjske poslovalnice s seboj prinaša še otvoritveno akcijo, veljavno tudi v vseh drugih poslovalnicah HARVEY NORMAN in na spletu. V sklopu spletnega nakupovanja boste kupci imeli še ugodne finančne pogoje nakupa na obroke ter storitev Klik&Prevzem v dveh urah.