Prav poseben adventni koledar

Bralka je z nami delila načrt za izdelavo prav posebnega adventnega koledarja.

0
V e-novičniku smo vas prejšnji teden razvajali z navodili za izdelavo personaliziranega adventnega koledarja. Bralka Katra nam je poslala svojo različico in z nami delila tudi navodila za izdelavo! Ker smo bili nad njenim koledarjem navdušeni, ga objavljamo tudi tu.
 
Katra piše:
 
Najprej potrebujemo staro leseno lestev, visoko okoli 2m. V stanovanju poiščemo steno, najbolje pa vogal, kamor lestev postavimo. Po lestvi napeljemo novoletne lučke, zato je dobro, da lestev postavimo v bližino vtičnice, kamor jih bomo lahko priklopili. 
 
Potrebujemo:
 
Vseh štiriindvajset papirnatih vrečk napolnimo z darilci – lahko uporabimo majhne alkoholne stekleničke, če pa izdelujemo koledar za otroke, uporabimo čokoladne praline. Vsako vrečko na vrhu preluknjamo in jo z vrvico privežemo na lestev. Ko so vrečke nameščene na lestvi, na vsako prilepimo kartonček s številko od 1 do štiriindvajset, na vrh pa dodamo kljukico, da skrijemo luknjo. Vznožje lestve ovijemo z zeleno girlando in na tla ob lestvi položimo sveče v kozarcu. Zaradi varnosti je najbolje, da uporabimo LED čajne svečke. Vklopimo novoletne lučke in LED svečke ter uživamo v odpiranju čudovitega doma narejenega adventnega koledarja.
 
 
Hitro v klet po lestev in v izdelavo! Če pa letošnji koledar že imate, pa si ideje ne pozabite shraniti za prihodnje leto.
 
Še niste naročeni na naš novičnik? V njem vsak teden odkrivamo nove trende, delimo nasvete in iščemo ideje za še lepši dom. Naročite se tule.
Prejšnji članekŠest nasvetov za še bolj organiziran dom
Naslednji članekMozaik s pogledom na Julijce
Notranja oblikovalka, ki rada izkuša, opisuje in oblikuje lepe prostore. Ceni kvalitetno oblikovanje, dobre zgodbe in raznolike stile, ki jih srečuje na svoji profesionalni poti. Dosegljiva na spodnjih kontaktih: