Bralka je z nami delila načrt za izdelavo prav posebnega adventnega koledarja.

V e-novičniku smo vas prejšnji teden razvajali z navodili za izdelavo personaliziranega adventnega koledarja. Bralka Katra nam je poslala svojo različico in z nami delila tudi navodila za izdelavo! Ker smo bili nad njenim koledarjem navdušeni, ga objavljamo tudi tu.
 
Katra piše:
 
Najprej potrebujemo staro leseno lestev, visoko okoli 2m. V stanovanju poiščemo steno, najbolje pa vogal, kamor lestev postavimo. Po lestvi napeljemo novoletne lučke, zato je dobro, da lestev postavimo v bližino vtičnice, kamor jih bomo lahko priklopili. 
 
Potrebujemo:
 
Vseh štiriindvajset papirnatih vrečk napolnimo z darilci – lahko uporabimo majhne alkoholne stekleničke, če pa izdelujemo koledar za otroke, uporabimo čokoladne praline. Vsako vrečko na vrhu preluknjamo in jo z vrvico privežemo na lestev. Ko so vrečke nameščene na lestvi, na vsako prilepimo kartonček s številko od 1 do štiriindvajset, na vrh pa dodamo kljukico, da skrijemo luknjo. Vznožje lestve ovijemo z zeleno girlando in na tla ob lestvi položimo sveče v kozarcu. Zaradi varnosti je najbolje, da uporabimo LED čajne svečke. Vklopimo novoletne lučke in LED svečke ter uživamo v odpiranju čudovitega doma narejenega adventnega koledarja.
 
 
Hitro v klet po lestev in v izdelavo! Če pa letošnji koledar že imate, pa si ideje ne pozabite shraniti za prihodnje leto.
 
Še niste naročeni na naš novičnik? V njem vsak teden odkrivamo nove trende, delimo nasvete in iščemo ideje za še lepši dom. Naročite se tule.