Resnično neprijetne so situacije, ko sredi zime pritisne mraz, ogrevalni sistem pa odpove. V teh trenutkih si seveda želite zanesljivosti, ki jo nudita pravilno in redno vzdrževanje naprave ter mrzlično iščete rešitev, kako bi to uresničili. Z nakupom toplotne črpalke Kronoterm lahko preprečite marsikatero hladno minuto ali uro. Kajti z njo dobite tudi podaljšano jamstvo, s katerim bo vaš ogrevalni sistem deležen najbolje skrbi in rednega strokovnega servisa. Skupaj z garancijo tako prvih 5 brezskrbnih let!

Prednosti

Sistem podaljšanega jamstva na eni strani skrbi za prihodnost toplotne črpalke in zagotavlja njeno nemoteno delovanje, na drugi strani pa prihrani skrbi uporabniku glede pravilnega delovanja in učinkovitosti ter zmanjša možnost morebitnih večjih stroškov. Sistem vključuje dve leti garancije in tri leta podaljšanega jamstva, letne preglede, na katere vas mesec dni prej opozorijo, ter spremljanje zgodovine naprave za odkrivanje in preprečevanje morebitnih motenj v prihodnosti.

Kako si zagotoviti 5 brezskrbnih let?

Odločitev za vstop v sistem podaljšanega jamstva ni obvezna, lahko se ga izbere ob nakupu naprave ali najkasneje 11 mesecev od nakupa ogrevalnega sistema (velja le za toplotne črpalke z močjo do 25 kW). Pogoj je, da vam črpalko vgradi in zažene usposobljeni oziroma pooblaščeni Kronotermov strokovnjak, ki po zagonu naprave tudi aktivira podaljšano jamstvo, nato pa vam naslednja štiri leta ob rojstnem dnevu vašega ogrevalnega sistema oziroma en mesec prej (glede na datum zagona) pošljejo povabilo k naročilu letnega pregleda, s čimer se zagotovi brezhibno delovanje naprave.

Pomembna odločitev

Izbira učinkovitega ogrevalnega sistema je pomembna odločitev in obenem dolgoročna investicija. Kronotermove toplotne črpalke bodo zagotovo izpolnile vsa vaša pričakovanja o varčnem, tihem in okolju prijaznem ogrevanju, medtem ko vam bo sistem podaljšanega jamstva omogočil, da siceršnjo skrb in stres okoli vzdrževanja črpalke odložite s svojih ramen in se raje posvetite prijetnejšim stvarem v življenju.

Več podrobnih informacij o podaljšanem jamstvu najdete TUKAJ.