Masaža je najstarejši način zdravljenja in si jo velja privoščiti vsaj enkrat tedensko. Najlažje kar v domači kopalnici z masažno kadjo, ki s kombinacijo vodnih curkov in zračnih mehurčkov ugodno vpliva na telo, sprošča mišice ter blagodejno deluje na srce in ožilje.

Pri Kolpasanu, kjer že desetletja razvijajo vrhunske inovativne kopalniške proizvode, pravijo, da za dobro počutje zadostuje samo nekaj minut. »Za začetek bo deset minut povsem dovolj. Napolnite kad s toplo vodo, zatemnite luči v kopalnici ali jih celo popolnoma ugasnite in prižgite sveče.« Vse ostalo bo opravila kad, ki ima lahko vgrajene različne masažne sisteme, bodisi vas masira z vodo, zrakom ali obojim.

Masažno kad lahko nadgradite z nadstandardnimi elementi, kot so sedeži, vzglavniki, tuš paravani ali kabine.
  • Vodni masažni sistem deluje tako, da vodna črpalka ustvarja pritisk ter pretok vode skozi masažne šobe. Te usmerjajo curek vode, pomešan z zrakom. Na tisoče zračnih kroglic z veliko hitrostjo vode intenzivno masira telo.
  • Zračni masažni sistem temelji na zraku. Zračna črpalka ustvarja pretok stisnjenega zraka skozi zračne šobe, ki zrak razbijajo v drobne zračne kroglice in jih mešajo z vodo. S svojo kinetično energijo nato masirajo telo.
  • Vodni in zračni masažni sistem ima vgrajene vse elemente vodnega in zračnega masažnega sistema. Medsebojno učinkovanje obeh sistemov intenzivno deluje na človeški organizem, ga popolnoma regenerira in sprosti.
  • V vital masažni sistem so prav tako vgrajeni elementi vodnega in zračnega masažnega sistema, dodatno pa še regulator pretoka zraka, luč s kromoterapijo in grelec za vzdrževanje temperature vode.
  • Luxus+ masažni sistem pa vašo sprostitev ponese na popolnoma nov nivo. V ta sistem so vgrajeni elementi vodnega in zračnega masažnega sistema, dva regulatorja pretoka zraka, luč s kromoterapijo, filtriranje in gretje vode ter programiranje želene temperature vode.
Tipkovnica za upravljanje masažnega sistema Vital.

Dimenzije za v vsako kopalnico

Kolpine kadi z masažnimi funkcijami so na voljo v široki paleti dimenzij ter omogočajo različne možnosti postavitve in vgradnje; izbirate lahko med samostoječimi, vgradnimi z zidanim robom in vgradnimi z oblogo. Vse se lahko popolnoma prilagodijo vašim potrebam, poleg tega so ergonomsko oblikovane in zaradi čistih geometrijskih linij omogočajo sprostitev na najvišjem nivoju. Narejene so lahko iz litega sanitarnega akrila ali kerrock materiala, na katera pri Kolpi nudijo kar 10 letno garancijo, za sam masažni sitem pa je garancija dveletna.

Če niste čisto prepričani, kakšna masažna kad bi bila najboljša za vas, se obrnite na Kolpine prodajne svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri, dodatne informacije pa dobite tudi na spletni strani www.kolpasan.si

Masažna kopel je priporočljiva za:

  • prezaposlene, ki nimajo časa za druge vsakdanje sprostitve
  • osebe, ki pri delu veliko presedijo in delajo v prisilni drži
  • kronične bolnike z degenerativnim obolenjem hrbtenice in sklepov
  • športnike za sprostitev mišic po naporni vadbi
  • pri nekaterih obolenjih živčnega sistema