V podjetju IZI mobili so po prenovi salona v Mariboru aprila zaključili še obsežno prenovo salona v Mengšu, ki je sedaj največji salon pohištva po meri v državi.

Se odločate za opremo stanovanja, pa v pohištvenih salonih nikakor ne dobite opreme v pravih dimenzijah? Opremljate majhne ali nepravilne prostore, mladinske sobe ali mansarde? Včasih je najelegantnejša rešitev odločitev za izdelavo pohištva po meri. Po nasvet in ogled možnih rešitev in materialov se zdaj lahko odpravite v Mengeš, kjer je podjetje IZI mobili odprlo prenovljen razstavni salon.

V salonu si lahko ogledate vgradne omare, dvižne postelje v kombinaciji s sedežno garnituro ali delovno mizo (odlično za majhne prostore!), pa rešitve za kuhinje, kopalnice in predsobe. Strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri ter izrisali pohištvo po vaših željah, v mengeški proizvodnji pa ga bodo nato izdelali s pomočjo računalniško podprte tehnologije. Pohištvo vam bodo na dom dostavili in ga zmontirali izkušeni mojstri; nekateri v podjetju delajo že več kot 15 let.

Prednost obiska takšnega salona je, da lahko obiskovalci potipajo vse materiale, uporabljene pri izdelavi pohištva (furnirji, tkanine, steklo, nalepke), obenem pa se lahko v živo prepričajo o kakovosti vgradnih komponent kot so vodila in sistemi za mehko zapiranje,” povedo na podjetju IZI mobili.

Salon v Mengšu je odprt vsak delovni dan od 10. do 18. ure, ob sobotah pa od 9. do 13. ure. Vabljeni na ogled tudi vi!

Več na www.izi-mobili.si.

Sorodno: Vgradne omare – sistem shranjevanja, primeren za vsak prostor