V številnih kopalnicah je omarica z ogledalom najpomembnejši kos pohištva. Ne samo, da ponuja shranjevalno površino, je tudi vir svetlobe (včasih celo edini), s katerim si pomagamo pri umivanju zob, britju in ličenju, zelo dobrodošla pa je tudi za ustvarjanje boljšega počutja v prostoru.

Če bi povprašali strokovnjake, katero kopalniško omarico bi nam priporočili, bi bil odgovor Geberit-ovo. Njihova nova omarica z ogledalom Geberit ONE namreč zagotavlja maksimalno udobje na umivalnem mestu, kajti opremljena je s patentirano in harmonično usklajeno osvetlitvijo ComfortLight s štirimi svetlobnimi viri in različnimi barvami svetlobe, ki ustvarijo edinstveni ambient.

Omarica je na voljo v petih različnih velikostih, iz eloksiranega aluminija in v beli barvi ter z osvetljeno nišo ali brez nje. Visokokakovostne steklene police, ki se jih lahko poljubno nastavlja, omogočajo prilagajanje prostora za shranjevanje, sama omarica pa se lahko vgradi podometno ali nadometno in je torej primerna za vse gradbene razmere. Oprema vključuje tudi dve vtičnici.

Štirje svetlobni viri optimalno osvetljujejo ogledalo, umivalnik in prostor: stropna ali posredna sobna luč, luč za ogledalo, luč za nišo in luč za umivalnik.

Ustrezna osvetlitev za različne potrebe

Osvetlitev lahko brezstopenjsko zatemnjujete in z njo zelo enostavno upravljate. Svetilnost in temperatura svetlobe sta medsebojno povezani: če preklopite na svetlejšo svetlobo, se temperatura svetlobe samodejno zniža, temnejša svetloba pa postane toplejša. Poleg možnosti individualnih nastavitev lahko izbirate tudi med štirimi vnaprej programiranimi svetlobnimi ambienti.

Omarica nudi štiri vnaprej programirane svetlobne ambiente za različne potrebe v kopalnici: standardno svetlobo z naravnim barvnim videzom (zgoraj levo), svetlo delovno svetlobo (zgoraj desno), svetlobo, ki ustvarja vzdušje pridušenega soja sveč (spodaj levo), in orientacijsko osvetlitev ponoči (spodaj desno).

Intuitivno upravljanje

Osvetlitev lahko upravljate z gumbom na sami omarici z ogledalom ali z običajnim sobnim stikalom. Prvi je občutljiv na dotik in svetlobo uravnava brezstopenjsko. Inteligentno krmiljenje neposredno s pametnim telefonom je mogoče tudi s pomočjo modulov LED, vgrajenih v omarici, in vgrajene tehnologije DALI (Digital Addressable Lighting Interface). Osvetlitev lahko tako upravljate tudi popolnoma digitalno in jo programirate z aplikacijo Geberit Home App.

Za vsak del dneva ali noči, za najboljše počutje – nova omarica z ogledalom Geberit ONE bo vašo kopalnico spremenila v pravo wellness oazo!

Več: www.geberit.si

Sponzorirana vsebina