Načrtovanje detajlov iz naslonjača: Izbira vtičnic in stikal je lahko čisto enostavna

Zadnje čase se čedalje bolj zavedamo, da k udobnemu bivanju največ prispevajo detajli. Tako precej pozornosti posvečamo navideznim malenkostim, kot so vtičnice in stikala. A daleč od tega, da gre za malenkosti, brez njih ni luči, ni električne energije in tudi ne vsega tistega, kar nam elektrika nudi. Da bi bil izbor stikal in vtičnic čim bolj enostaven, pa so poskrbeli pri podjetju TEM Čatež. Z njihovim online konfiguratorjem Modul Manager lahko sestavimo najrazličnejše kombinacije stikal in vtičnic, da bodo točno po naši meri.

0
TEM Čatež

Zabavno, udobno

Ne glede na to, kakšen prostor opremljamo – dom, pisarno ali morda delavnico – brez stikal in vtičnic ne gre. Ker pa je ponudba tega »drobnega materiala« tako pestra, kar odlašamo in odlašamo z odhodom v trgovino, saj že vnaprej vemo, da nam bo ta »izlet« vzel veliko časa in energije. V resnici pa sploh ni treba, da zapuščamo svoj dom. Kje pa, sedimo raje v naslanjač, odprimo spletno stran podjetja TEM iz Čateža www.tem.si in tam poiščimo spletni konfigurator Modul Manager. Kliknimo nanj in že lahko virtualno izberemo barvo svojih novih stikal iz serije Modul, njihovo velikost, postavitev, se seznanimo s ceno … Ali pa aplikacijo Modul Manager prenesemo na svoj pametni telefon in jo uporabljamo kar na objektu samem.

Kakovostno in všečno

Aplikacija omogoča izbor stikal in vtičnic po posameznih sobah (od kleti do mansarde), izdelke lahko shranimo in naknadno spreminjamo kolikokrat želimo, dokler nismo povsem zadovoljni z izbranim.

Inteligentne stikalne funkcije: S kombiniranim stikalnim modulom lahko iz enega mesta nadzorujemo več (elektronskih) funkcij v prostoru. Poleg razsvetljave in zatemnitve luči, še prezračevanje, električno vodene rolete, sobno temperaturo ali reguliramo glasnost avdio sistemov.

Kaj točno nam je všeč, seveda vemo le mi, zanesljivo pa je, da bomo s pomočjo Modul Manegerja na koncu dobili kakovostna, všečna stikala in vtičnice, ki se imenitno znajdejo v vseh prostorih in okoljih.

Vizualno privlačna stikala. Pri TEM Čatež poskrbijo za dekorativne okvirje različnih barv, lahko pa jih okrasijo celo s poljubnimi grafikami in napisi.
Opazen, a hkrati nevsiljiv dizajn, ki izžareva čutnost in prefinjenost.

Več: TEM Čatež

Foto: TEM Čatež

Prejšnji članekOd osebnih pisarniških kapsul do kokon stolov: Pohištvo, ki skrbi za zasebnost
Naslednji članekSodobna prenova kraške hiše za par, ki ceni mir podeželja
Avatar photo
V televizijski oddaji Ambienti se pogovarjamo o lepih prostorih, zanimivih detajlih, navdihujočih vrtovih in sodobnih tehnologijah gradnje.
0 komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje