Salon Stilles je od lani bogatejši za širok nabor dodatkov za dom, predstavljenih pod skupnim imenom Les Stildéco, s katerimi boste vašemu domu dodali piko na i.

V Stillesovem salonu so preteklo leto razširili ponudbo izdelkov za dom in jih zbrali pod imenom Les Stildéco, ki je sedaj na voljo tudi v spletni prodajalni. Prodajni salon tako poleg lastnih, v Sloveniji in svetu dobro znanih pohištvenih kolekcij, nudi bogato paleto dodatkov za dom, ki zadovoljijo raznolike okuse pri opremljanju doma: od mediteranskega do skandinavskega, »vintage« in »shabby« stila pa tudi kaj v orientalskem duhu se najde.

Popoln nabor za celovito opremo doma

Nabor izdelkov je skrbno izbran in primeren za vse prostore v vašem dom: izpostavimo naj simpatičen kuhinjski tekstil, skodelice, pribor in razne posode za shranjevanje, dekorativne blazine, okvirje za slike, ure in raznolika svetila po dostopnih cenah. Za snovanje ambienta v romantičnem podeželskem slogu pa boste poleg tipičnih dodatkov našli tudi manjše kose pohištva, kot so omarice, komode in mizice.

Med vsemi dodatki najdemo tudi svetovno znane francoske dišave za dom – Mathilde M., ki so narejene v mesu Grasse, poznanem po najboljših strokovnjakih za pripravo dišav. Parfumi za sobe in posteljnino, dišeče svečke, dišave za omare ter mila, ki jih najdete tako v salonu kot na spletu, imajo nežne in prijetne vonje, predvsem pa so lepe oblike, da jih ni potrebno skrivati. Dišavne medaljone iz keramike lahko dodatno napojite s koncentrati, ko se razdišijo.

Izpustiti ne smemo niti že omenjenih pohištvenih kolekcij, produkt domačega znanja in kvalitete. S paleto pohištvenih kosov iz znanih pohištvenih kolekcij Barok, Barocco, Empire in novejših Memento, Urbana ter Dante, boste lahko funkcionalno in brezčasno opremili vaš dom ali pisarno.

Do konca meseca izkoristite posebni popust

Ponudba izdelkov se širi in menjuje, zato vabljeni na obisk salona v halo 10 v BTC-ju Ljubljana ali v spletno trgovino, kjer vas čakajo tudi posebni popusti. Od danes pa do konca meseca maja so vsi izdelki znižani za 10% (razen tistih, ki so že posebej znižani). 

Več informacij dobite na e-naslovu salon@stilles.si ali na telefonski številki 01 4340 175, ponudbo pa si lahko virtualno ogledate tudi v spodnjih 360° posnetkih:

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA