Od 5. do 10. marca bo na Gospodarskem razstavišču potekala največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v regiji: ne zamudite posebnih ugodnosti, predavanj in svetovanj.

Letos Gospodarsko razstavišče praznuje 65. obletnico obstoja; Sejem Dom je eden od osnovnih programov, ki ga razstavišče ponuja že 58. leto zapored.

Letos bo na sejmu zastopanih kar 526 podjetij iz 26 držav, ki bodo obiskovalcem predstavila svoje storitve, izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom ter energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko. Poleg tega bodo razstavljeni tudi izbrani izdelki notranje opreme, varovanja in urejanja okolice.

Posvetujte se s strokovnjaki!

Zbirate informacije o nič-energijskem standardu, o pasivni ali nič-energijski gradnji? Razmišljate o izolaciji fasade ali novi kritini za vašo streho? Je vaš račun za ogrevanje previsok? Ključne rešitve na vaša vprašanja vam ponujajo neodvisni strokovnjaki Mreže ENSVET – Eko sklad (ki vam bodo poleg informacije o tehnologiji in postopku gradnje oziroma sanacije svetovali tudi pri pridobitvi nepovratnih sredstev oziroma ugodnih kreditov financiranja) ter Gradbenega inštituta ZRMK, ki vam bo dal strokovno-tehnične napotke za izvedbo. Celoten program svetovalnic in brezplačnih predavanj najdete tukaj.

Zagotovite si vstopnico preko spleta in se izognite gneči na blagajnah

Redna vstopnica znaša 9 evrov. Če s spletnim nakupom pohitite do 4. marca, lahko v predprodaji kupite vstopnico po znižani ceni za 8 oziroma 6 evrov; spletni nakup pa vam zagotovi tudi brezplačno vozovnico za LPP na razstavišče in nazaj.

Sejem je odprt od torka, 5. marca, do sobote, 9. marca, od 10. do 19. ure, v nedeljo, 10. marca, pa do 18. ure. Znižana vstopnica Happy Hour, ki znaša 6 evrov, je na voljo med tednom od 13. do 16. ure, v soboto od 17. ure in v nedeljo od 16. ure pa do zaprtja sejma.

8. marca – na dan žena Sejem Dom nudi obiskovalkam ves dan znižano vstopnico za 6 evrov.

Sejemski popusti

Razstavljavci so za obiskovalce pripravili številne sejemske popuste, o katerih se lahko pozanimate ob obisku.

Načrtujte svoj obisk!

Ob obisku sejma vsak obiskovalec prejme brezplačen katalog, v katerem je poleg seznama podjetij predstavljenih tudi več poljudnih člankov na temo gradnje in obnove. Če bi želeli svoj obisk načrtovati v naprej, pa lahko katalog prelistate tudi že na spletu.

Več: Sejem Dom

Fotografije: arhiv sejma