Vgradni hladilniki: varčevanje z mislijo na okolje

Narava je osnova našega življenja, ki jo želimo zaščititi. Zato si proizvajalci vrhunskih gospodinjskih aparatov ves čas prizadevajo za razvoj trajnostnih in inovativnih hladilnih aparatov.

0

Pri podjetju Miele ima odgovornost do okolja dolgoletno tradicijo – že več kot 120 let. Tudi najpopolnejša kakovost ne pomeni nič brez trajne zanesljivosti. Zato inovacije povezujejo z mojstrsko izdelavo – z ljubeznijo do podrobnosti namreč poskrbijo, da se lahko na njihove aparate zanašate dolgo vrsto let. Enako velja tudi za novo generacijo vgradnih hladilnih aparatov K 7000.

Varčno in okolju prijazno hlajenje in zamrzovanje

V hladilnih aparatih znamke Miele so uporabljene izključno visokokakovostne komponente, ki z optimalnim skupnim delovanjem prispevajo k majhni porabi energije. Mednje ne spadajo samo energetsko varčni kompresorji in svetleče diode z dolgo življenjsko dobo, temveč tudi funkcije, kot je NoFrost, ki so povezane z inteligentnim krmiljenjem.

Trajnostnost

V podjetju Miele že 10 let raziskujejo kompleksne sisteme svežine, ki podaljšajo trajnost živil in tako pripomorejo k bistveno večjemu udobju in fleksibilnosti, zlasti pa odločilno prispevajo k manjši količini zavržene hrane. Več kot 70 odstotkov vseh Mielejevih hladilnih aparatov je opremljenih z enim izmed sistemov svežine, ki uporabnikom nudijo najboljši način za zaščito živil in ohranjanje njihove svežine. Najnovejšega smo poimenovali PerfectFresh Active.

Čisti užitek in naravni okusi

Vsakih 90 minut in z vsakim odpiranjem vrat se v predal PerfectFresh Active razprši fina vodna meglica. Vaša živila so tako nežno navlažena in raven zračne vlage je vselej optimalna – neodvisno od vloženih živil. Poleg funkcije aktivnega vlaženja ta sistem svežine nudi samodejno uravnavanje temperature v območju med 0 in +3 °C. Mielejev sistem svežine PerfectFresh Active tako skrbi za optimalne pogoje shranjevanja v vašem hladilniku.

Kakovost, ki postavlja nova merila

Vse se začne že pri izbiri ustreznih materialov. Visokokakovostne steklene police, plastika, odporna proti razenju, in trdni okvirji odražajo najvišjo kakovost. Oprema v notranjosti hladilnikov in edinstvene lastnosti pa izpolnjujejo vse vaše želje in omogočajo najvišje udobje uporabe za optimalno shranjevanje živil. Vgradni hladilniki Miele so v tem pogledu zagotovo brez konkurence.

Če se želite tudi sami prepričati o kakovosti in praktičnosti vgradnih hladilnikov Miele, obiščite enega od Miele Experience Centrov, vse ključne informacije pa dobite tudi na njihovi domači strani ali v spletni prodajalni.

Sponzorirana vsebina

Prejšnji članekV gozd potopljena ruska lepotica
Naslednji članekAdijo, viseče omarice: kuhinja zgoraj brez
Avatar photo
V televizijski oddaji Ambienti se pogovarjamo o lepih prostorih, zanimivih detajlih, navdihujočih vrtovih in sodobnih tehnologijah gradnje.
0 komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje