Narava je osnova našega življenja, ki jo želimo zaščititi. Zato si proizvajalci vrhunskih gospodinjskih aparatov ves čas prizadevajo za razvoj trajnostnih in inovativnih hladilnih aparatov.

Pri podjetju Miele ima odgovornost do okolja dolgoletno tradicijo – že več kot 120 let. Tudi najpopolnejša kakovost ne pomeni nič brez trajne zanesljivosti. Zato inovacije povezujejo z mojstrsko izdelavo – z ljubeznijo do podrobnosti namreč poskrbijo, da se lahko na njihove aparate zanašate dolgo vrsto let. Enako velja tudi za novo generacijo vgradnih hladilnih aparatov K 7000.

Varčno in okolju prijazno hlajenje in zamrzovanje

V hladilnih aparatih znamke Miele so uporabljene izključno visokokakovostne komponente, ki z optimalnim skupnim delovanjem prispevajo k majhni porabi energije. Mednje ne spadajo samo energetsko varčni kompresorji in svetleče diode z dolgo življenjsko dobo, temveč tudi funkcije, kot je NoFrost, ki so povezane z inteligentnim krmiljenjem.

Trajnostnost

V podjetju Miele že 10 let raziskujejo kompleksne sisteme svežine, ki podaljšajo trajnost živil in tako pripomorejo k bistveno večjemu udobju in fleksibilnosti, zlasti pa odločilno prispevajo k manjši količini zavržene hrane. Več kot 70 odstotkov vseh Mielejevih hladilnih aparatov je opremljenih z enim izmed sistemov svežine, ki uporabnikom nudijo najboljši način za zaščito živil in ohranjanje njihove svežine. Najnovejšega smo poimenovali PerfectFresh Active.

Čisti užitek in naravni okusi

Vsakih 90 minut in z vsakim odpiranjem vrat se v predal PerfectFresh Active razprši fina vodna meglica. Vaša živila so tako nežno navlažena in raven zračne vlage je vselej optimalna – neodvisno od vloženih živil. Poleg funkcije aktivnega vlaženja ta sistem svežine nudi samodejno uravnavanje temperature v območju med 0 in +3 °C. Mielejev sistem svežine PerfectFresh Active tako skrbi za optimalne pogoje shranjevanja v vašem hladilniku.

Kakovost, ki postavlja nova merila

Vse se začne že pri izbiri ustreznih materialov. Visokokakovostne steklene police, plastika, odporna proti razenju, in trdni okvirji odražajo najvišjo kakovost. Oprema v notranjosti hladilnikov in edinstvene lastnosti pa izpolnjujejo vse vaše želje in omogočajo najvišje udobje uporabe za optimalno shranjevanje živil. Vgradni hladilniki Miele so v tem pogledu zagotovo brez konkurence.

Če se želite tudi sami prepričati o kakovosti in praktičnosti vgradnih hladilnikov Miele, obiščite enega od Miele Experience Centrov, vse ključne informacije pa dobite tudi na njihovi domači strani ali v spletni prodajalni.

Sponzorirana vsebina