Košarka na vsakem koraku

Če vstajate sredi noči, da bi spremljali NBA tekme, sploh tiste z Luko Dončićem in Goranom Dragićem, ter za več let nazaj poznate rezultate košarkarskih dvobojev, potem ni kaj dodati: košarka vam teče po žilah. In ker se je od nje mnogokrat težje odvaditi kot od cigaret, je najbolje, da jo še več prinesete v svoje življenje. Uredite si dom v slogu tega priljubljenega športa.

košarka

Začnite postopoma in z malimi koraki. Na primer tako, da najprej v košarkarskem duhu uredite otroško/najstniško sobo. Saj če ste sami navdušen navijač in morda celo igralec košarke, skoraj ni dvoma, da je tako tudi z vašim podmladkom. Na steno nalepite foto-tapeto žoge ali koša, na tla položite preprogo košarkarskega igrišča ali pa slednjega po tleh začrtajte kar z belim lepilnim trakom.

Skoraj ne bo šlo niti brez tega, da ne bi nekam v dom namestili mini, notranji koš. Prav tako lahko pod strop obesite mrežo, v kateri so lahko pospravljene žoge. Manjkati ne smejo še posterji igralcev ali njihove silhuete, z nekaj sreče lahko v trgovinah za dom najdete tudi posteljnino s košarkarskimi motivi.F

Še korak dlje pa predstavljajo razni dekorativni dodatki in pohištvo, narejeno po košarkarskem navdihu. Stensko košarkarsko uro lahko naročite preko spleta, prav tako sedalno vrečo ali fotelj. Na svetovnem spletu smo zasledili imenitne košarkarske svetilke, mize, zavese za prhanje in nenazadnje celo kopalniški umivalnik, ki bo resnično pika na i košarki posvečenega doma.

Foto: Pinterest, Aliexpress, Amazon

Prejšnji članekPisarna brez telefonov in miz
Naslednji članekPo meri opremljeno mladostno stanovanje v Ljubljani
Novinarka in prevajalka, v prostem času pa športnica in knjižni molj. Stalno je na lovu za novostmi s področja bivanja, pri čemer jo najbolj navdušujejo kombinacije naravnih materialov in modernih tehnologij. Če bi morala izbrati en sam kos pohištva, ki bi ga lahko vzela s seboj na neobljudeni otok, bi bil to knjižni regal.
0 komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje