Božično darilo za gledalce in nagrada za najbolj priljubljen objekt

Čeprav je bilo jesenske sezone oddaje Ambienti s 150. oddajo uradno konec 18. decembra, pa ekipa za vas pripravlja še posebno božično darilo.

0
Voditelji Boštjan Romih, Anja Prusnik, Jasna Marin in Stane Sušnik. Foto: Mateja Jordovič Potočnik, ličenje: Barbara Husu, voditeljici v oblačilih: OsèRosè butik, fotografirano v Cvetličarna / galerija Oblak Miha.

»V soboto, na božični dan, smo za vas pripravili še presenečenje, in sicer dodatno oddajo, v kateri se vam bomo oglasili iz posebnega ambienta,« sporoča voditelj oddaje Boštjan Romih. V zadnji oddaji letošnjega leta lahko tako pričakujete utrinke iz najlepše prenovljenih slovenskih tradicionalnih hiš, z novimi očmi pa se bomo vrnili tudi v objekt, ki vas je v vseh teh letih najbolj navdušil – v največkrat ogledano, najbolj občudovano hišo v nekdanjem seniku na Koroškem, ki bo tudi kot prva prejela nagrado zlato priznanje oddaje Ambienti.

Zlato priznanje oddaje Ambienti prejme rekonstrukcija domačije Vrhe pri Slovenj Gradcu. Arhitekt: David Mišič, projektivno podjetje: Styria arhitektura, d. o. o., soavtorji: Sašo Žolek, Brigita Čas, Kaja Kotnik, odgovorni projektant krajinske arhitekture: Aleš Koprivšek, foto: Miran Kambič.

Ustvarjalci oddaje Ambienti smo na lep način prepleteni med sabo v druščino, katere vezivo je strast do prav vseh elementov, ki sestavljajo dom. V oddaji na božični dan se voditelji Anja Prusnik, Jasna Marin, Boštjan Romih in Stane Sušnik predstavijo skupaj – kot srčna naveza, ki za vas odkriva navdušujoče vrtove in domove.

Posebna božična oddaja bo na prvem programu TV Slovenija predvajana 25. 12. ob 17.20.

Ne zamudite!

Prejšnji članekHarmonično povezana s pokrajino: skrita skandinavska lepotica
Naslednji članekAtelje sanj: muzej Djordja Balaševića bo zgrajen po načrtih slovenskih arhitektov
Avatar photo
V televizijski oddaji Ambienti se pogovarjamo o lepih prostorih, zanimivih detajlih, navdihujočih vrtovih in sodobnih tehnologijah gradnje.
0 komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje