Vstopamo v čaroben čas, ko se utrinjajo prav posebne iskrice v očeh otrok in tudi odraslih, ko spet zadiši po cimetu in sveže pečenih piškotih. Da bodo naši domovi tudi v teh zimskih mesecih topla in varna zavetja, pa poskrbimo z ustreznim ogrevanjem. Z IR-paneli hiša ali stanovanje postaneta topel, prijeten dom brez kakršnegakoli negativnega vpliva na okolje.

Da znajo poskrbeti za kakovost bivanja in toplino, so že neštetokrat dokazali pri podjetju Ekosen, saj se že več kot 10.000 domov v Sloveniji in zunaj nje (na Hrvaškem, Irskem, v Italiji in Franciji) ogreva z njihovimi IR-paneli. Že od leta 2008 so vodilni na področju infrardečega ogrevanja, prav tako pa vlagajo velike napore v ohranjanje in nadgradnjo tega statusa. Zavezani so kakovosti in stalnim inovacijam, predvsem pa se zavedajo, da okolijski izzivi zahtevajo trajnostne rešitve.

»Sem velik zagovornik tega, da kupujemo manj, in to kakovostno. Pomembno je razlikovati prave želje od umetno ustvarjenih in razumeti, da lahko s pametnim nakupovanjem spremenimo svet. Že od začetka je bila moja vizija ponuditi izdelke, ki dolgoročno prihranijo denar in imajo dolgo življenjsko dobo s čim manj vzdrževanja. Zato smo razvili lasten sistem infrardečega ogrevanja, ki odraža naše vrednote, saj naše vodilo ni denar, temveč zelo zadovoljne stranke in sodelavci,« pravi direktor Aleš Babič.

Aleš Babič.

Vrednote Ekosena

Poleg tega pri podjetju Ekosen stavijo še na druge vrednote, za katere verjamejo, da bi morale biti temelj vsakega okolijsko in družbeno odgovornega podjetja.

  • Poštenost – do vseh, ki sodelujejo s podjetjem (zaposlenih, izvajalcev, partnerjev, strank, dobaviteljev).
  • Inovativnost – stremijo k stalnemu razvoju in izboljšavam izdelkov.
  • Spoštovanje – do sočloveka, narave in okolja.
  • Odličnost – ponujajo storitve in izdelke najvišje kakovosti, ki so podkrepljeni s številnimi nagradami in certifikati.
  • Strokovnost – kadre redno usposabljajo in izobražujejo ter skrbijo za kar najvišjo kakovost svojih storitev (tudi po nakupu).

Boljša kakovost življenja

V podjetju Ekosen razvijajo napredne in učinkovite načine ogrevanja, s katerimi izboljšujejo kakovost življenja ljudi in si prizadevajo za bolj trajnostno prihodnost ter iščejo načine, s katerimi lahko naredijo svet lepši. Njihov cilj je iskrena predanost do lepšega intimnega sveta, v katerem prebivamo, ter nasploh lepšega sveta, ki nas vse skupaj obdaja in si ga vsi delimo.

Vsak njihov korak je usmerjen v iskanje še boljših in še bolj trajnostnih rešitev. Od inovativnega razvoja, lastne proizvodnje in razvejane ponudbe kakovostnih izdelkov, ki so zasnovani za namene učinkovitega ogrevanja, do izjemne podpore strankam, korektnih odnosov z zaposlenimi in s poslovnimi partnerji ter sodelovanja z lokalnimi skupnostmi. Ekosen je osredotočen na nalogo, da na odgovoren način soustvarja lepši svet za vse nas in naše zanamce. Skrb za planet je zapisana v njegovih genih.

»V Ekosenu si prizadevamo za lepši svet, kjer se bomo vsi zavedali povezanosti z naravnim okoljem in soodgovornostjo za njegovo prihodnost,« zatrdi Aleš Babič. Ob tem pa izrazi še praznično željo: »Vsem ljudem, ki si delimo ta en in edini skupen svet, želim, da jih zaobjame prijetna praznična toplota in srca prevzame pozitivna energija, ki naj sega čez prihajajoče leto in naprej.«

Za več informacij o IR grelnem sistemu Ekosen pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 30 10 ali pišite e-pošto na naslov info@ekosen.si. Dobrodošli pa tudi v njihovih salonih v Miklavžu na Dravskem polju, Mengšu in Kopru.  

Sponzorirana vsebina