Toaletna miza se sprva morda res zdi nekoliko luksuzna in celo nepotrebna, a ko enkrat izkusite, kaj vse vam ta kos pohištva omogoča in ponuja, hitro postane nuja. Ob toaletni mizi se zjutraj lahko v miru uredite in pripravite na dan ali pa jo izkoristite še drugače.

Razbremeni kopalnico
Nobene potrebe ni, da je toaletna miza velika in izstopajoča, saj že v minimalistični izvedbi lahko uživate v vseh njenih prednostih. Bolj kot globoki predali se obnesejo plitvejši, v katerih se vsebina ne porazgubi in so tudi bolj pregledni.

Imate majhno kopalnico, ki si jo morate deliti še z ostalimi družinskimi člani? Toaletna miza, postavljena v spalnici, lahko postane podaljšek kopalnice in vam prihrani slabo voljo ob jutrih, ko je naval na kopalnico največji. Naj se kregajo ostali, vi se lahko medtem v miru uredite za toaletno mizo.

Za posedanje
toaletna mizica
Mizo opremite še s pladnjem za odlaganje nakita ter ogledalom, ki pomaga pri ličenju in istočasno tudi poveča prostor.

S toaletno mizo pride tudi stol, ki naj bo udoben in praktičen. Tako ga ne boste uporabljali samo takrat, kadar se urejate, ampak tudi kar tako – za sprostitev. Ko utrujeni pridete domov, odložite torbico in nakupovalne vrečke, sedete v mirno spalnico in dvignete noge na toaletno mizo. O, kako dobro dene!

Dodatni delovni prostor

toaletna mizica

In da ne boste predstavniki močnejšega spola rekli, da od toaletne mizice v spalnici nimate čisto nič. V resnici je spalnica dokaj mirno okolje in v njej lahko človek tudi lažje razmišlja in dela. Postavite na toaletno mizo svoj prenosnik in v miru uredite vse potrebno. Toaletna miza je več kot priročna mini pisarna.

Foto: Pinterest, Arredaclick