Kadar tloris omogoča, da kavč stoji sredi prostora, je to priložnost tudi za več shranjevalnih površin. Ovijte ga v ožje ali širše regale!

Knjižne police ob kavču so odličen način, da v dnevno sobo vnesete teksturo in hkrati rešite problem, kam pospraviti knjige.

Kaj pa konzolna miza? Zanjo je značilno, da je ožja in višja od običajne mize. Ob kavču jo lahko porabite za odlaganje drobnarij, pospravljanje blazin, kot prostor za spominke. Sploh lesene konzolne mize delujejo domačno, toplo ter se lepo ujamejo tudi z modernimi materiali.

Se tudi vaši otroci najraje igrajo v dnevni sobi, čeprav imajo še tako lepo opremljeno sobico, namenjeno le njim in njihovi igri? Privlači jih družinski vrvež, radi so del dogajanja in prav je tako. Da pa igrače na bodo ležale vse vprek, jim namenite prostor na regalu ob kavču.

Je za kavčem prostih le nekaj centimetrov? Nič hudega! Še tako minimalno površino lahko izkoristite za ozek regal. Ob straneh bo nudil prostor za knjige in revije, na zgornjo ploskev pa boste lahko med gledanjem poročil odložili kozarec z vodo ali skodelico čaja.

Zbiratelji umetnin najbrž prisegate na vitrine. A odlična alternativa je tudi prostor okoli kavča. Mrežni regal je imeniten razstavni prostor za najlepše kose vaše zbirke.