Izbira postelje oziroma ležišča je najpomembnejši korak na poti do dobrega spanca. Poleg dovršenega videza postelje, ki ga izberete po svojih željah, je tu še ležišče, ki se mora prilegati glede na vaše telesne značilnosti, najpogostejši spalni položaj in morebitne zdravstvene težave. In če menite, da postelje, ki bi nudila takšno perfekcijo ni, se motite. BoxSpring postelja je plod slovenskega znanja in razvoja. Za njo ponosno stoji ekipa podjetja Maremico, ki se z razvojem ležišč ukvarja že od leta 1994.

Slovenske postelje BoxSpring so več kot postelje.

Gre za unikatno zgodbo, ki jo piše vsak, ki se zanjo odloči. Čeprav korenine teh postelj segajo v Skandinavijo, je ekipa Maremico poskrbela za pomembno nadgradnjo, ki prestavlja mejnike na področju razvoja ležišč in postelj.

Spanje na višjem nivoju. Dobesedno.

BoxSpring postelje s svojo nadstandardno višino do 76 cm pričarajo večno eleganco in nudijo dodatno udobje vsem, ki si želite lažjega večernega leganja in jutranjega vstajanja.

Izbira barv in materialov oblazinjenja

Ko govorimo o oblazinjenem delu postelje BoxSpring, ne moremo mimo tega, koliko barv in materialov imajo na voljo. S tako izbiro je pot do lastne kreacije in barvne harmonije vsake spalnice zares enostavna. Tu ne gre samo za edinstven dizajn s pridihom večne elegance. Tu gre tudi za ležišče, ki ga oblazinijo v izbrano barvo, kar posteljo BoxSpring pričara zares mogočno.

Ko lahko izbiro ležišča prepustite telesu.

To so vsekakor sanje mnogih, če imajo nenaspana jutra, bolečine v križu pa so njihova stalnica. S posteljo BoxSpring je torej poskrbljeno za popoln videz postelje in za vašo hrbtenico, saj vključuje ležišče, ki se zares prilega telesu. Izbirali boste lahko med vodno posteljo Lectus ali ležiščem Leticia. Obe vrsti ležišč izdelajo oz. prilagodijo izključno glede na potrebe in želje posameznika.

Enostavno postiljanje

Če postelje na splošno na marate postiljati ali ji menjati posteljnine, boste ta opravila z BoxSpring posteljo naravnost vzljubili. Zakaj? Ker je opremljena s svetovno inovacijo Exclusive Top, ki poenostavlja življenje. Zgornji del ležišča je namreč na posteljo pritrjen z zadrgo, pomaknjeno navznoter, kar omogoča hitro postiljanje le zgornjega dela. Nič več vam torej ne bo potrebno dvigovati celotnega ležišča, zato si prihranite tudi bolečine pri sklanjanju in dviganju. Popolno.

Daljša življenjska doba? Da.

Še ena od prednosti BoxSpring postelj je njihova obnovljivost. To pomeni, da se lahko razstavijo na posamezne sestavne dele, ki jih je med uporabo mogoče zamenjati in jim podaljšati življenjsko dobo. Omogočena je tudi osvežitev barve oblazinjenja brez menjave celotne postelje. Ob koncu uporabe se lahko večina sestavnih delov naravi prijazno reciklira.

Postelja BoxSpring Air – prvi model po izboru uporabnikov

Najbolje prodajani model postelje je BoxSpring Air, ki uporabnike, poleg izjemne svežine, navdušuje tudi z lebdečim posteljnim ogrodjem. Skrivnost lebdenja se seveda skriva v skrbno skritih nogicah. Več o tem modelu si lahko pogledate TUKAJ.

Preizkusite postelje BoxSpring!

Brati o njih ni dovolj. Enostavno jih morate preizkusiti, doživeti. Mi smo jih že. Vzemite si čas in obiščite njihov razstavni salon Spalni center Maremico, na Šlandrovi 4 v Ljubljani. Preizkusite BoxSpring posteljo z vgrajeno vodno posteljo Lectus in BoxSpring posteljo s po meri izdelanim ležiščem Leticia. Kako do njih, izveste TUKAJ.

Foto: Maremico