Trden spanec je osnova za splošno dobro počutje, postelja, ki jo izberete, pa ima ključno vlogo pri zagotavljanju udobja in sprostitve. Toda, kakšna postelja je res tista prava, se verjetno sprašujete. V zadnjih letih izjemno popularnost doživljajo postelje s plinskim dvižnim mehanizmom, in sicer zaradi svoje inovativne oblike ter edinstvene kombinacije funkcionalnosti in udobja, ki ustreza sodobnemu življenjskemu slogu. Pokukajmo torej v svet postelj s plinskim dvižnim mehanizmom in raziščimo njihove prednosti.

Optimizacija prostora

Ena od izstopajočih lastnosti postelj s plinskim dvižnim mehanizmom je njihova zmožnost maksimiranja izkoristka prostora. Te postelje imajo običajno veliko shranjevalnega prostora, ki je dostopen tako, da preprosto dvignete dno vzmetnice. Ta dodatni prostor je neprecenljiv zlasti v manjših dnevnih prostorih ali spalnicah, kjer šteje vsak centimeter. Od shranjevanja sezonskih oblačil in posteljnine do shranjevanja čevljev ali osebnih stvari – shramba pod posteljo pomaga ohranjati vašo spalnico čisto in urejeno.

Preprost dostop

Tradicionalne postelje za shranjevanje pogosto zahtevajo naporno dviganje težke vzmetnice ali okorne predale za dostop do prostora spodaj. Nasprotno pa postelje s plinskim dvižnim mehanizmom omogočajo preprost dostop do shranjevalnega prostora, saj mehanizem samodejno dvigne dno vzmetnice. Brez bolečin, težkih manevrov in zbadanja v križu.

Eleganten dizajn

Postelje s plinskim dvižnim mehanizmom se poleg svojih praktičnih prednosti ponašajo tudi z dizajnom, ki dopolnjuje različne notranje stile. Ne glede na to, ali imate raje moderen, minimalističen videz ali bolj tradicionalen slog, so na voljo po vašem okusu, v različnih materialih, zaključkih in oblikah. Zlasti elegantni oblazinjeni modeli ponujajo funkcionalnost in estetsko privlačnost.

Izboljšano udobje

Udobna vzmetnica je bistvenega pomena za dober spanec, postelje s plinskimi dvižnimi mehanizmi pa zagotavljajo optimalno udobje s številnimi vrstami vzmetnic. Ne glede na to, ali imate raje trdo vzmetnico iz spominske pene ali žepasto vzmetenje, te postelje ponujajo ležišče po vaši meri. Poleg tega plinski dvižni mehanizem deluje gladko in tiho ter zagotavlja, da vašega spanca ne motijo nobeni zvoki škripanja.

Vzdržljivost in zanesljivost

Plinski dvižni mehanizem je trpežen in zanesljiv ter zagotavlja delovanje na dolgi rok. Podvržen je tudi strogemu testiranju in kontroli, kar zagotavlja njegovo brezkompromisno kakovost in funkcionalnost.

Postelja, ki jo priporočajo strokovnjaki

In kje dobiti takšno posteljo s plinskim dvižnim mehanizmom? Ta hip je pri nas najbolj popularna tovrstna postelja zagotovo Roma LUX proizvajalcaPerfecta Dreams, ki je udobna, preprosta in se prilega vsaki sobi, sploh pa prostorom, ki kar kličejo po dodatnih shranjevalnih površinah

»Zaradi razkošnega prostora za shranjevanje se model Roma LUX lepo vključuje v moderna mestna stanovanja, kjer so spalne sobe praviloma manjše. Prostor za shranjevanje ima vgrajene zračnike, tako da se tudi lepo prezračuje,« pravijo pri podjetju Perfeca Dreams in dodajajo, da se preprost, eleganten izgled postelje lepo ujema z različnimi slogi opreme. Poleg tega je prevleka te postelje snemljiva in pralna, možno pa jo je dokupiti, ko se določene barve naveličate.

Prevleke vzglavne stranice in okvir postelje Roma so sprojektirani tako, da se lahko snamejo. Zaradi teh dveh dejavnikov je to posteljo možno obnoviti, saj si lastnik lahko čez nekaj let omisli nove prevleke v drugačni barvi in s tem spremeni celoten vtis postelje v spalnici ali pa jo z menjavo prevlek samo obnovi.

Kaj pa če dodatnega prostora za shranjevanje ne potrebujete?

Potem lahko namesto modela Roma LUX kupite model Roma, ki ima vse lastnosti modela Roma LUX, edino da ima namesto plinskega dvižnega mehanizma klasično leteno dno brez shranjevalnega prostora pod njim. Da si končno posteljo lažje predstavljate, lahko na spletni strani preprosto izberete različne barve materiala za oblazinjenje, potem pa se vam bo v konfiguratorju prikazal vizual postelje.

Pa še to: čeprav ima postelja Roma razkošno visoko vzglavje (106 cm) in okvir visok kar 42 cm, kar pomeni, da je z nje preprosto zjutraj vstajati in zvečer legati k počitku, je njena montaža preprosta. Posteljo dobite demontirano in jo je možno prinesti v še tako zahtevne objekte in skozi ozka stopnišča, nato pa vam montažo opravijo strokovnjaki. »Naši monterji so profesionalni, postelje montirajo že 20 let, izdelke dobro poznajo in so odgovorni do strankine lastnine (pazijo na parket, stene, ipd.),« zagotavljajo v salonu Perfecta Dreams, ki ga najdete v ljubljanskem City Parku in od 5. marca tudi v 4. nadstropju veleblagovnice Nama.

Postelji Roma in Roma LUX sta idealna tudi za prijetne namestitvene hotelčke ali apartmaje, saj je njun izgled eleganten in preprost, večen, poleg tega ima postelja snemljive prevleke, ki se jih da očistiti.

Postelje Roma in Roma LUX s plinskim dvižnim mehanizmom ponujajo številne prednosti, zaradi katerih so praktična in elegantna izbira za sodobne bivalne prostore. Ne glede na to, ali želite razbremeniti svojo spalnico z dodatnim shranjevalnim prostorom pod ležiščem ali preprosto le nadgraditi svojo izkušnjo spanja, razmislite o naložbi v posteljo proizvajalca Perfecta Dreams.

Sponzorirana vsebina