Znanstveniki so izračunali, da človek, ki živi do 78. leta starosti, v povprečju prespi 229.962 ur. To je več kot 26 let in če pomislite, da spite na neudobni postelji, je to 26 let trpljenja. Čisto nepotrebnega! Kajti za vsakega posameznika obstaja danes postelja z ležiščem, ki se mu lahko popolnoma prilagodi. Naj imate bolečine v križu, vam je ponoči rado neznansko vroče, smrčite ali pa spite le v določenem položaju – tako kot za vsako bolezen raste rož'ca, tako lahko zase najdete idealno posteljo. Ne samo udobno, ampak tudi lepo na pogled. Pri Perfeca Dreams Slovenija vam razkrivajo, kako.

Izbira postelje je lahko tako preprosta kot izbira obleke

Kot pravijo svetovalci iz spalnega studia Perfecta Dreams Slovenija, ki ga po novem najdete v ljubljanskem Cityparku, je treba na izbiro postelje gledati kot na izbiro obleke. Vsak naj izbere takšno, ki je po njegovem okusu, prilagojeno njegovim potrebam in tudi estetiki. »V ta namen smo zasnovali postelje Mix&Match Perfecta Dreams, da bi se približali individualnim potrebam naših strank. Z različnimi kosi oblačil lahko dosežete povsem drugačen vtis. Enako je s posteljami.«

Mix&Match postelje močno olajšajo nakup tega kosa pohištva, ki je eden najpomembnejših v domu, kajti da izberete idealno, ne potrebujete nobenega mizarja, tapetnika ali drugega strokovnjaka. Iz ponudbe Mix&Match enostavno sestavite posteljo po vaši meri. Najprej se odločite za ustrezno velikost, ki se prilega vašemu prostoru, nato izberete vzglavno stranico in bazo (okvir postelje), sledita izbor materiala (vrsta in barva oblazinjenja) ter izbira nogic. Ko je ta korak za vami, izberete še udobje – to je kakovostno ležišče (bodisi iz pene ali vzmeteno) in po potrebi nadvložka. Pika na i pa je še izbira dodatkov, na primer nočne omarice, svetila, ki ga pritrdite na vzglavno stranico, ali klopce ob postelji za še dodatno udobje.

Udobje postelj Perfecta Dreams je stkano iz najboljših materialov. Pestra ponudba modelov in kombinacij vam omogoča, da ustvarite zelo osebno oazo miru.

Spletni konfigurator

Za svojo sanjsko posteljo vam ni treba brskati po katalogih in obiskovati nešteto salonov, temveč jo lahko preprosto sestavite kar s pomočjo spletnega konfiguratorja. »Edinstveni na slovenskem trgu smo tudi po spletnem konfiguratorju, kjer stranka naklika svojo sanjsko posteljo, izbere odtenek materiala in potem se ji pokaže tudi slika takšne postelje, se pravi dobi pravi vpogled v to, kako bo postelja na koncu tudi izgledala,« pritrjujejo pri Perfecta Dreams Slovenija, kjer opozarjajo, da ima vsak sestavni del postelje svojo nalogo. Vzglavna stranica je na primer najpomembnejša estetska komponenta postelje, v bazi se skriva njena največja funkcionalna vrednost, nogice pa ji dajo tisti končni »touch«.

Prednosti

Prednosti postelj Perfecta Dreams je veliko. Poleg najpomembnejše, da je vsaka postelja personalizirana, izdelana posebej za vsakega človeka, je narejena tudi ročno v ekološko odgovorni proizvodnji in iz materialov evropskih dobaviteljev. Predvsem BoxSpring postelje niso serijske, ampak ročne izdelave, imajo prostor za shranjevanje, ter se zaradi pestre izbire materialov oblazinjenja ter modelov stranic in baz podajo v vsak ambient. Da bo vaša postelja res popolna, pa se v salonu prepustite strokovnemu svetovanju komercialistov, ki se stalno izobražujejo tako na tehničnem kot na področju novosti in trendov. Tako z nakupom postelje nikakor ne boste zgrešili!


Priznana blagovna znamka postelj in vzmetnic Perfecta Dreams, ki imajo že več kot 30-letno tradicijo, je del mednarodnega podjetja Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem. Doslej so bile nam najbližje postelje Perfeca Dreams dostopne na Hrvaškem, od letos pa vse za kakovostno in zdravo spanje dobite tudi v salonu Perfecta Dreams v prvem nadstropju Cityparka v Ljubljani.  

Več informacij na spletni strani www.perfecta.si.

Sponzorirana vsebina