V podjetju AJM okna-vrata-senčila, največjem slovenskem proizvajalcu stavbnega pohištva, so že drugič postali prejemnik prestižnega certifikata kakovosti QUDAL – QUality meDAL, ki ga podeljuje mednarodna organizacija ICERTIAS.

Da v podjetju AJM ustvarjajo  izdelke na najvišjem kakovostnem nivoju, so že večkrat dokazali s prejetimi priznanji, nagradami in, seveda, s svojimi raznolikimi referencami. Nazadnje je to potrdila tudi neodvisna raziskava, ki so jo pri švicarski raziskovalni družbi Icertias opravili v okviru certificiranja za priznanje QUDAL – QUality meDAL.

Raziskava med množico izdelkov in podjetij išče tiste, ki ponujajo najboljšo kakovost. Medaljo QUDAL namreč lahko dobijo samo tisti izdelki in storitve, ki so jih kot najkakovostnejše v neodvisni znanstveni tržni raziskavi v obliki spletnega vprašalnika prepoznali slovenski potrošniki.

V nedavni raziskavi so tako potrošnikom zastavili naslednje vprašanje: »Navedite ime proizvajalca oken, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja resnično najvišjo raven kakovosti na slovenskem trgu.«

Največ jih je na to vprašanje odgovorilo z AJM in s tem ponovno potrdilo, da so pri AJM s svojimi prizadevanji po izdelavi kakovostnih oken in vrat na pravi poti ter upravičen dobitnik certifikata z vsemi petimi zvezdicami (možni so sicer tudi certifikati s tremi in štirimi zvezdicami).

»Veseli smo, ponovnega, že drugega, prejema certifikata QUDAL, ki dokazuje, da imajo okna AJM visoko raven kakovosti, za katero si prizadevamo skozi razvoj in izboljševanje izdelkov, visokotehnološko proizvodnjo, vrhunskimi dobavitelji in z izobraževanjem zaposlenih,« so ob tem sporočili iz podjetja, ki je svoj prvi certifikat QUDAL prejelo leta 2017

Po nekaterih raziskavah bi kar 80 odstotkov slovenskih potrošnikov v ponudbi izbralo izdelek ali storitev, ki nosi ta zlati certifikat. Če ste torej ravno v fazi nakupa oken, preverite ponudbo, ki jo ima za okna AJM. Ta je zares celovita in zajema visoko kakovostna in energetsko učinkovita PVC, LES in ALU okna ter okna v kombinaciji LES-ALU in PVC-ALU.

Več informacij: AJM