Shranjevalne košare so preprost način, da svoj dom osvobodite navlake, hkrati pa z njimi začinite ambient. Služijo vam lahko v dnevni sobi, spalnici ali kopalnici, vanje pa lahko pospravite vse od igrač in revij do drv.

Ko se podate v nakup shranjevalne košare, je najpomembnejša lastnost njena velikost. Temeljito razmislite, kaj boste shranjevali, nato pa izračunajte, ali potrebujete manjšo ali večjo košaro, morda kar set več različnih. Prav tako velja pretehtati, ali potrebujete košaro s pokrovom, pod katerim bo nevidno poniknilo vse, kar želite skriti, ali vam je, nasprotno, ljubša odprta različica.

Ne glede na to, kako veliko košaro boste izbrali, pa stavite tudi na trajnost. Naj bo trpežna, robustna, iz čim bolj neuničljivih materialov, saj bo verjetno veliko v uporabi ter jo boste gotovo večkrat prenašali sem ter tja po prostorih. Bolje kakovostna kot cenena, saj le takšna omogoča shranjevanje vse od čevljev in okrasnih blazin, do časopisov in otroških igrač. V galeriji ponujamo nekaj idej: