Tržaška cesta 8, 1360 Vrhnika
Telefon: 040 772 711
E-pošta:
Spletna stran: www.matelje.si

Predstavitev ekipe

Vodilo ateljeja je naročniku nuditi idejno, kreativno in tehnično podporo v vseh fazah notranjega opremljanja. Stremimo k razmisleku, kaj želimo z intervencijo v prostoru doseči, in se skrbno posvetimo funkciji ter jasno izraženemu konceptu, ki ne kriči in je lepo berljiv.

Misel, ki nas navdihuje

»Najpomembnejša zahteva, da se predmet obravnava kot lep, je, da izpolnjuje namen, za katerega je bil zasnovan.« Antoni Gaudí

Naše storitve

Projektiranje notranjih bivanjskih in poslovnih prostorov, oblikovanje notranje opreme, produktno oblikovanje, vodenje projektov, nadzor na gradbišču.

Prejete nagrade

  • Zlati znak ZLS leta 2012
  • Nagrada TOP 10 (sejem Ambient 2013)
  • Perspektivni na področju industrijskega oblikovanja, 2013
  • Big See Wood Award 2019 za oblikovanje sedežne garniture Kauch Sofistication
Matic Treven

Prostorno stanovanje
Prenovljeno stanovanje odraža mladost in igrivost štiričlanske družine. Sodobno zasnovo dopolnjujejo detajli, ki v prostor vnašajo domačnost.

Prvi dom
Izbor svetlih barv in lesa ustvari mladosten značaj, ki s prefinjenimi detajli pripomore k zreli in estetsko dovršeni podobi stanovanja mlade družine.

Stanovanje za štiri
S prenovo trosobnega stanovanja smo dosegli večjo odprtost in povezanost med prostori. Izbor materialov in barv je sledil želji po svetlemu ambientu.

Vila Sončnica
V ateljeju smo pristopili k oblikovanju notranjosti Sončnice. Opremo zaznamuje preplet izvornih arhitekturnih elementov in sodobnega oblikovanja.

Hiša s polkrožnim stopniščem
Zasnova tega objekta je ponujala nekaj izrazitih arhitekturnih elementov, ki smo jih v ateljeju želeli poudariti in z izčiščenim konceptom opreme postaviti v ospredje. Več na povezavi