Klopi v jedilnici: 20 idej

Je še kateri kos pohištva tako vsestranski kot klop?

1

Klop je lahko sodobna ali rustikalna. Lahko je prislonjena ob steno ali samostoječa. Deluje lahko masivno ali lahkotno. Lahko je v popolnoma svojem stilu ali pa se ujema s preostalo opremo. Klop je oblikovalsko eden najpreprostejših elementov, in prav zato se tako odlično obnese v številnih interierjih.

Klop v nas prebudi občutke domačnosti. Morda zato, ker ne predpisuje zgolj enega načina uporabe, ampak se lahko na njej zleknemo ali se nanjo usedemo okobal. Morda, ker lahko na klop vedno stistemo še tistega dodatnega gosta oziroma ker se med družinskimi kosili na njej ljubeče stiskamo z bližnjimi.

Za vas smo zbrali nekaj najlepših jedilnic, kjer osrednjo vlogo igra klop. Če se tudi vi odločate za umestitev klopi v jedilnico, pa o odločitvi niste povsem prepričani, ne pozabite – zaradi svoje vsestranskosti bo klop (če vas njena funkcionalnost ne bo prepričala v jedilnici) odlično delovala tudi ob nogah postelje ali v vhodni veži, na terasi ali prislonjena ob celostensko zasteklitev dnevne sobe. Zatorej le pogumno!

Prejšnji članekAmbienti – 5. sezona, 12. oddaja
Naslednji članekSodobna hiša z nežno dušo
Notranja oblikovalka, ki rada izkuša, opisuje in oblikuje lepe prostore. Ceni kvalitetno oblikovanje, dobre zgodbe in raznolike stile, ki jih srečuje na svoji profesionalni poti. Dosegljiva na spodnjih kontaktih:
1 komentar
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
maja
5 let nazaj

Super ideje, trenutno se odločava za klop v jedilnici, vendar še iščeva primerno idejo, in sicer klop, ki bo tudi udobna (brez naslonjala se dokaj neudobno sedi) in bo rustikalna s pridihom modernega (kot najina kuhinja). 🙂