Je še kateri kos pohištva tako vsestranski kot klop?

Klop je lahko sodobna ali rustikalna. Lahko je prislonjena ob steno ali samostoječa. Deluje lahko masivno ali lahkotno. Lahko je v popolnoma svojem stilu ali pa se ujema s preostalo opremo. Klop je oblikovalsko eden najpreprostejših elementov, in prav zato se tako odlično obnese v številnih interierjih.

Klop v nas prebudi občutke domačnosti. Morda zato, ker ne predpisuje zgolj enega načina uporabe, ampak se lahko na njej zleknemo ali se nanjo usedemo okobal. Morda, ker lahko na klop vedno stistemo še tistega dodatnega gosta oziroma ker se med družinskimi kosili na njej ljubeče stiskamo z bližnjimi.

Za vas smo zbrali nekaj najlepših jedilnic, kjer osrednjo vlogo igra klop. Če se tudi vi odločate za umestitev klopi v jedilnico, pa o odločitvi niste povsem prepričani, ne pozabite – zaradi svoje vsestranskosti bo klop (če vas njena funkcionalnost ne bo prepričala v jedilnici) odlično delovala tudi ob nogah postelje ali v vhodni veži, na terasi ali prislonjena ob celostensko zasteklitev dnevne sobe. Zatorej le pogumno!