Notranji oblikovalci se večkrat soočajo z težavo, kako veliko črno ploskev sodobnega televizijskega zaslona vključiti v interier. Samsung je ponudil elegantno rešitev: televizor, ki se, ko je izklopljen, spremeni v enkratno umetniško delo.

“Samsungov Frame TV odlikuje neverjetna oblika, edinstvena tehnologija in prefinjena umetniška drža, ki odraža vaš stil in se popolnoma ujema z vašim prostorom,” so v izjavi za javnost zapisali v podjetju Harvey Norman, ki je v Sloveniji ekskluzivni zastopnik za ta QLED televizijski zaslon. Le-ta se ponaša z izjemno ločljivostjo, 100% barvnim volumnom za realističen prikaz barv ter HDR 10+ tehnologijo, s katero prizori preprosto oživijo.

“Ponosni smo, da lahko v naši največji in najmodernejši trgovini predstavimo tako inovativen izdelek. S Samsungom sodelujemo že vrsto let tako v Sloveniji kot globalno. Ker hočemo kupcem v vsakem trenutku ponuditi nekaj boljšega in drugačnega, vedno iščemo izdelke, ki omogočajo povsem novo nakupovalno izkušnjo,” je povedala direktorica podjetja Harvey Norman v Sloveniji, Melissa Wilson. V njihovi super trgovini v Ljubljani je potekala tudi prav posebna predstavitev televizorja.

Kako deluje?

Posebnosti Frame TV zaslona sta njegov tanek okvir ter funkcija, s katero se na njegovem ugasnjenem zaslonu namesto velike črnine pojavi eno izmed izbranih umetniških del iz svetovno priznanih galerij. Prikazano umetnino lahko izbirate sami in izbiro tudi kadarkoli zamenjate. Na Frame TV pa lahko naložite tudi vaše osebne fotografije in s tem televizor spremenite v uokvirjen družinski portret ali spomin iz vašega nedavnega potovanja.

Njegova namestitev je hitra in enostavna, z nagibom zaslona navzgor, navzdol ali v stran pa si lahko prilagodite tudi kot gledanja. Navdušuje pa nas tudi, da lahko zaslon priključimo zgolj z eno skoraj nevidno povezavo – brez navlake in zapletanja kablov. Televizor je na voljo v štirih različnih velikostih, od 108- pa do 163-centimetrskega zaslona.

Več: Harvey Norman in Samsung