Izkušeno podjetje Intra lighting že 30 let sodeluje z arhitekti in oblikovalci širom sveta ter ustvarja svetila, ki odgovarjajo potrebam sodobnega človeka in podjetij, njihova zeleno usmerjena proizvodnja pa skrbi tudi za okolje. Da so že vsa ta desetletja na pravi poti, pričajo številne nagrade, kot zadnjo so nedavno prejeli Good design Chicago Awards 2018.

Priznanje Good design Chicago je najstarejša in najbolj priznana nagrada za odličnost in inovacije v oblikovanju ter jo enkrat letno podeljujejo že 69 let. Tokrat so jo v New Yorku med drugim prejela svetila, izdelana v podjetju Intra lighting, in sicer Biba, Dawn, Futon in Skyler.

Biba vnaša v prostor eleganco in prefinjenost. Kombinacija treh oblik in številnih barv daje vašim idejam krila. Dawn je popolna izbira za vse, ki obožujejo eleganco in mehko svetlobo zgodnjega jutra – to omogoča inovativna zasnova LED svetlobnega vira. Futon združuje unikatno ambientalno osvetlitev z uporabnostjo zvočnega absorberja, vse za prijetno vzdušje v prostoru. Pozabite na dolgočasne pisarniške luči. Minimalistični Skyler preseneti z visoko kakovostjo osvetlitve brez bleščanja, ko pa je izključen, se spremeni v prozoren element.

Več o nagrajenih svetilih podjetja Intra lighting si lahko preberete tukaj.

Fotografije: arhiv podjetja