Cesta Jaka Platiše 13, 4000 Kranj
Telefon: 041 269 348
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: www.ideas.si

Predstavitev ekipe

Biro IDEAS smo ekipa z bogatimi izkušnjami. Timsko delo, nadgrajeno z bogatim znanjem, kreativnostjo, izvrstnim poznavanjem mednarodnih trendov in posluhom za estetiko ter trajnostni razvoj so predpogoj, da stranki zagotovimo celostno ponudbo arhitekturnega oblikovanja in interierja.

Misel, ki nas navdihuje?

Ljubezen do kreativno osvetljenih prostorov, pričaranja topline v kuhinji, dovršenosti in dobrega počutja v kopalnici ter toplih nasmehov ob vonju kave na terasi. To ljubezen delimo našim naročnikom. Njihov nasmejan in zadovoljen obraz ob zaključku projekta je za nas sreča, ki pomeni največ.

Naše storitve

Strankam nudimo vodenje celotnega postopka od pridobitve gradbenega dovoljenja do uporabnega dovoljenja, rekonstrukcije objektov in prenove. Največji poudarek pa dajemo notranji opremi, opremljanju na ključ, vključno s projektantskim nadzorom ter koordinacijo izvajalcev.

Petra Plevnik

Prenova stanovanja “Globina morja”, Radomlje 
Stanovanju v Radomljah smo pričarali morsko vzdušje, saj je stranka velika ljubiteljica morja, predvsem pa potapljanja in raziskovanja globin. Izražena je bila želja po enostavnosti ter kombinaciji bele in črne barve, poleg tega pa tudi po toplini.

Prenova v hiši, Domžale 
Stranka si je zaželela prenove svoje hiše v Domžalah. Njihova želja je bila, da ohranimo obstoječo kamnito steno v dnevni sobi, vso ostalo notranjo opremo pa nadomestimo z novo. 

Prenova duplex stanovanja, Ljubljana 
Štiričlanski družini smo s celotno spremembo tlorisa povezali pritlično stanovanje z mansardnim delom hiše. Med seboj smo povezali vhod, kuhinjo in dnevno sobo, da smo naredili osrednji bivalni del bolj prehoden.

Apartma Vera, Rovinj 
Želja je bila, da se obstoječi istrski kamen na stenah ohrani, zato smo ga rekonstruirali in mu dali svežo podobo. Ohranjeni so bili tudi tramovi, ki dajejo prostorom drugačno dimenzijo. 

Hiša pod Krvavcem
Družina z dvema otrokoma nam je v prenovo zaupala svoj dom pod Krvavcem. Naše vodilo pri opremljanju hiše sta bila predvsem les in črna barva, katera smo popestrili s kosi opreme in detajli v rumenem tonu. 

Stanovanje smo na račun atrija malo povečali, združili dnevne prostore in povezali z zimskim vrtom.

Lotos Studio Estetike, Domžale 
Prostore v skupni velikosti okoli 70m² smo v obdelavo prejeli v 3. podaljšani gradbeni fazi, kjer so bili vidni samo zidaki brez estriha. Urediti je bilo potrebno vse inštalacije ter smiselno in funkcionalno razporediti prostore, ki bodo ustrezali za kozmetični salon.

AND by Andraž, Ljubljana Aleja
Zahteva naročnika je bila narediti kupcu pregledno trgovino in slediti že dorečeni celostni grafični podobi. Prostor je bilo treba optično povečati, za kar smo uporabili veliko število ogledal.

Par srednjih let si je zaželel prenove svojega 70m² velikega stanovanja, ki je bilo do tedaj namenjeno oddajanju študentom.