Barbie z novim filmom doživlja preporod, spletno mesto Airbnb pa je ob tej priložnosti ustvarilo Barbie's Malibu Dreamhouse – rožnato kalifornijsko vilo z neskončnim bazenom in pridihom divjega zahoda.

Eksplozija rožnate je morda prva stvar, ki vam bo ob pogledu na dvorec Barbie in Kena ob kalifornijski obali prišla na misel. A resnici na ljubo, kaj drugega pa ste sicer pričakovali?! Namestitev, ki jo je Airbnb že ob 60. letnici slovite Mattelove igrače uvrstil na svoj seznam, je prav res pisana na kožo fiktivnemu paru, zato ni čudno, če vas bo spomnila na hišo za punčke v naravni velikosti. Interier slednje so v čast novega filma z Margot Robbie v glavni vlogi pred časom nekoliko osvežili, da se bolj prilagaja tudi Kenu.

Velika hiša ob oceanu je res nekaj posebnega. Gostje se nastanijo v veliki rožnati spalnici, ki so ji dodali nekaj poudarkov divjega vzhoda, kot so kavbojski klobuki in pregrinjala s konjskim potiskom. V spalnici je tudi velika garderobna omara, kjer si lahko gostje izposodijo Kenove kavbojske srajce z resicami in celo njegovo kitaro. V omari visi tudi nekaj Barbie oblačil, vključno z ikoničnimi rožnatimi čevlji z visoko peto in puhastim perjem. Takšni, kot jih je mogoče videti tudi v filmu.

V osrednjem delu stavbe, na eni od številnih teras, je zunanje disko plesišče z zasebnim DJ-jem. Ja, prav ste slišali! Na drugi terasi je telovadnica na prostem, tik ob njej pa še razgledna terasa s peskovnikom in prostorom za druženje. V pritličju je osrednji prostor, namenjen druženju na prostem s prelivnim bazenom, toboganom in celo letno kuhinjo.

Kot omenjeno so s prenovo vdahnili vrsto dodatkov v slogu divjega zahoda. Vključno z nihajnimi vrati, okrašenimi s podobo konja, in velikansko skulpturo konja. Vila Barbie in Kena ima tudi odlično lokacijo, saj se nahaja le lučaj od dogajanja. Gostje pa bodo ob prihodu prejeli v spomin rumeno-rožnate rolerje, ki jih bodo lahko uporabili med rolanjem po malibujski promenadi.

Barbie’s Malibu Dreamhouse bo sprejela le dva gosta naenkrat, pa tudi termini so odmerjeni zelo ekskluzivno. Gostom bo na voljo le 21. in 22. julija, ves izkupiček pa bodo namenili dobrodelnosti. Kot so zapisali pri platformi Airbnb, Kenu ni uspelo določiti cene prenočitve, zato bo ta brezplačna, medtem ko bodo donacije, ki so jih zbrali med prijavljenimi pari, namenili organizaciji Save the Children.

Fotografije: Hogwash Studios