Tobogani so zabavni in tega se ne da zanikati. Nekateri pa so nad njimi celo tako navdušeni, da jih vključijo v svoj interjer - bodisi ob stopnicah ali čisto samostojno. Kaj pravite, bi imeli notranji tobogan? Otroci bodo vriskali, odrasli pa se sem ter tja tudi ne boste mogli upreti vožnji navzdol.

Morda so vaša otroška leta res že samo oddajen spomin in vas daje nostalgija za minulimi časi. A to še ne pomeni, da se morate odreči brezskrbnost in razigranost. Kje pa! Za otroške norčije ni nikoli prepozno in tobogan je pri tem v veliko pomoč.

Notranji tobogani niso samo modna muha, temveč lahko povsem nadomeščajo (dolgočasne) stopnice. To pomeni, da na spuščanje iz nadstropja v pritličje lahko pozabite, prav tako na boleča kolena, gležnje ali kolke (če imate morda težave z njimi), saj na toboganu vse delo prevzame zadnjica, pa še pot opravite mnogo hitreje.

Tobogani so lahko plastični, leseni ali kovinski, kakšnega boste izbrali, je seveda odvisno od vašega okusa in želja ter predvsem od obstoječega sloga notranje opreme. Naj vam pri odločitvi pomagajo ideje iz galerije:

Foto: Pinterest