Saloni pohištva Prevc, ki so poznani ne le pri nas, pač pa tudi v tujini, letos obeležujejo 25 let od odprtja svojega prvega razstavnega salona v ljubljanskem BTC-ju.

Saloni pohištva Prevc letos praznujejo 25-letnico, ki so jo v družbi poslovnih partnerjev, Petra, Domna in Ceneta Prevc ter drugih gostov obeležili minulo sredo.

Začetki podjetja, ki ima sedež v Dorfarjah med Škofjo Loko in Kranjem, segajo v leto 1994, ko je Božidar Prevc v ljubljanskem BTC-ju na pičlih šestdesetih kvadratih odprl pohištveni salon. Podjetje danes zaposluje trinajst  strokovno podkovanih sodelavcev in uspešno posluje na dveh lokacijah: v Salonu Žabnica in v Alples studiu v BTC, ki imata skupno 1100 kvadratnih metrov površin.

Največji delež prodaje predstavljajo kuhinje, prisegajo pa na kakovostno pohištvo slovenskih in tujih proizvajalcev pohištva. Njihova prednost je oprema celotnega stanovanja na enem mestu, svetovanje na domu, prijazna montaža, skratka celotna zgodba od začetkov pa do končne vselitve, vse z namenom, da je stranka popolnoma brez skrbi pri opremljanju doma.

Več informacij pa na njihovi spletni strani www.prevc.si.