Tako kot so rastline in drevesa gola brez listov, je tudi ambient prazen, če v njem nimamo vsaj ene listnate lončnice. Lahko pa si omislimo tudi kaj več: pohištvo ali preproge v obliki lista, pa tapeto ali posteljnino s potiskom tega drevesnega nakita.

Ura

Čas nam bo lepše tekel s takšno uro na steni. Z njo lahko na minimalističen način v prostor vnesemo barvo ali nepričakovan vzorec.

Zavese

Plasti listov, ki se križajo in prekrivajo, ustvarjajo pomirjujoč učinek. Barva je dovolj močna, da so zavese lahko glavni barvni poudarek v prostoru.

Posteljnina in blazine

Posteljnina s potiskom listov govori sama zase. Iz postelje naredi barvito oazo, v katero se z užitkom potopimo vsak večer.

Pohištvo

Bolj drzni si bomo seveda omislili tudi kakšen kos pohištva v obliki lista. Kaj pravite na stol ali mizo? Gostom bo vzelo sapo, saj gre za imenitno popestritev interjerja.

Tapete

Ena najboljših stvari, ki jih je v zadnjih letih prinesla nova tehnologija, je ogromen napredek v kakovosti hitro odstranljivih stenskih tapet. In vzorce, ki so bili nekoč dosegljivi le redkim, si zdaj lahko privošči čisto vsak.

Prhanje za listi

Z listnato zavezo za prhanje bo vaša kopalnica dobila glamurozen videz. Kot so ga imeli klubi, restavracije in hoteli v Hollywoodski zlati dobi.

Krožniki

Krožniki so vsakodnevno v uporabi. Zakaj bi bili navadni, okrogli ali ovalni, ko pa so lahko v obliki lista? Zelena barva poskrbi za njihov karakter, nas pa ob vsakem obroku ponese v park ali gozd.

Foto: Pinterest